Τελικός Champions league γυναικών με δώρο στα ειδικά

Τελικός Champions league γυναικών με δώρο στα ειδικά

Προγνωστικά από τον τελικό του Champions League γυναικών στο βόλεϊ, έχει ο Λιοσάτος. Βρήκε δώρο στα ειδικά στοιχήματα παικτών.

Αγαπητοί φίλοι ο τελικός του Champions League γυναικών στο βόλεϊ, είναι πλέον ένα από τα κορυφαία ραντεβού στο καλεντάρι του αθλήματος. Στο γήπεδο πρόκειται να παραταχθεί ένας γαλαξίας αστεριών, αφού οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν σε κάθε θέση, τις καλύτερες παίκτριες του πλανήτη. Φυσικά, δεν μπορούν να λείψουν τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά βόλεϊ: Mεγάλο δώρο το line της Χάκλεϊ

Καλύτερη ακραία στο κόσμο για την τελευταία διετία, είναι η Αμερικανίδα Μπαρτς Χάκλεϊ, η οποία ξεχώρισε στην Ολυμπιάδα, κατακτώντας ένα ιστορικό χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ. Συνέχισε με καλό ρυθμό όλη τη χρονιά, παίρνοντας πρόσφατα και το δύσκολο πρωτάθλημα Τουρκίας, με τη Βάκιφμπανκ. Σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μοναδικό triple crown, κερδίζοντας και το Champions League.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αυτή ίσως να είναι και η δυσκολότερη αποστολή από όλες, απέναντι στην Κονελιάνο της διαστημικής Ενγκονού. Πρόκειται να δούμε ένα τελικό υψιλής ποιότητας, που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες του πέμπτου σετ, κόβοντας ανάσες. Το γυναικείο βόλεϊ σε αυτό το επίπεδο είναι ένα από τα κορυφαία θεάματα του πλανήτη και σας προτρέπω όλους να το παρακολουθήσετε. Σημείο για τον τελικό είναι δύσκολο να βγει στα προγνωστικά, αν και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Βάκιφμπανκ, που διαθέτει καλύτερο σύνολο και εξάδα.

Υπάρχει όμως ένα τεράστιο δώρο στα ειδικά στοιχήματα. Το line πόντων της ακραίας Μπάτς Χάκλεϊ, βγήκε στο εξαιρετικά χαμηλό over 9,5. Όσα χρόνια παρακολουθώ αυτή την παίκτρια, που είναι από τις αγαπημένες μου, δεν θυμάμαι παιχνίδι να μην έχει πετύχει πάνω από δέκα πόντους. Είχε 18 στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε, όπου μας ξαναπλήρωσε στα προγνωστικά της στήλης.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Είναι μια από τις τρεις πρωταγωνίστριες της ομάδας της, παίρνοντας έτσι πολλές μπάλες, ειδικά στα κρίσιμα σημεία των αγώνων. Δεν μπορώ να βρω τρόπο, να μην πετύχει αυτή η υπερπαίχτρια πάνω από δέκα πόντους, σε έναν τελικό που αναμένεται να κρατήσει πάνω από δύο ώρες. Θεωρώ ότι όχι μόνον θα περάσει το όριο, άλλα θα πετύχει τουλάχιστον τους διπλάσιους πόντους.

Μονό
19:00
Κονελιάνο (Γ) - Βάκιφμπανκ (Γ)
Χάκλεϊ οver 9,5 πόντοι
1.87
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις