Προτελευταία στροφή στη La Liga2 έως 2.45

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, πολλά κρίνονται σε άνοδο και παραμονή στα σαλόνια της LaLiga 2.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga2

Απουσία ουσιαστικής αναμέτρησής σήμερα από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε με την δεύτερη κατηγορία που έχει φαβορί σε εποχιακές τιμές.

Τρεις ομάδες, μία η θέση

Τρεις ομάδες παλεύουν για την άνοδο και θα το πάνε μέχρι τέλους. Αλμερία, Εϊμπάρ και Βαγιαδολίδ θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων. Οι μάχες που δίνουν έχουν ως εξής :

  • Αλμερία – Αλκορκόν
  • Εϊμπάρ – Τενερίφη
  • Ιμπίθα – Βαγιαδολίδ.

Το πρώτο ζευγάρι παίζει πρώτος εναντίον τελευταίου. Εδώ που έφτασε η Αλμερία θέλει δύο νίκες για να κατακτήσεις απευθείας άνοδο και πρωτάθλημα. Δεν νομίζω να τα κάνει μαντάρα τώρα. Αλλά ο άσσος σε συνδυασμό με γκολ είναι οριακά ανεκτός για τα γούστα μου. Η επόμενη αναμέτρηση   είναι η πιο ενδιαφέρουσα καθώς η δεύτερη Εϊμπάρ αντιμετωπίζει την τέταρτη Τενερίφη, πάντα επικίνδυνη εκτός. Το goal/goal σε αξιόλογη απόδοση θα το τιμήσω. Τέλος η Βαγιαδολίδ παίζει στην έδρα της Ιμπίθα. Λογικό και εδώ το διπλό, αν και σε εποχιακή τιμή λόγο κινήτρου. Από άλλες πιο δύσκολες έδρες πέρασε η Βαγιαδολίδ. Δυάδα με την Αλμερία και κλείσαμε εδώ.

Προγνωστικά: Υποβιβασμός

Στην ουρά, δύο θέσεις παίζονται ακόμα, αν και εφόσον η Μάλαγα δεν κερδίσει την Μπουργκός και η Φουελαμπράντα κερδίσει την Σπόρτιγκ Χιχόν. Αν κερδίσει η Μάλαγα και η Χιχόν, όλα τελείωσαν. Οκ η Μάλαγα παίζει με αδιάφορη ομάδα. Λογικό. Η Χιχόν παίζει με άμεσα ενδιαφερόμενη, εξάποντο θανάτου. Εδώ που έχουμε φτάσει θα στηρίξω σε δυάδα την Μάλαγα και την μη ήττα της Χιχόν. Ολόκληρη χρονιά δεν μπόρεσαν να σωθούν, τώρα θα τα καταφέρουν; Καλύτερη και η Μάλαγα και η Χιχόν, την αξίζουν την παραμονή.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Αύριο συνέχεια με  το μεγάλο φινάλε της La Liga. Καλή συνέχεια σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.40
21:00
Φουενλαμπράντα - Σπόρτινγκ Χιχόν
Χ2
1.35
21:00
Μάλαγα Μπουργκός
1
1.80
BET: 10 units
Μονό
23:00
Εϊμπάρ - Τενερίφη
Goal/goal
2.20
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
23:00
Αλμερία - Αλκορκόν
1 & over 1,5
1.40
23:00
Ιμπίθα - Βαγιαδολίδ
2
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις