Μιλάει η φανέλα στο «Γουέμπλεϊ»

προγνωστικά

Προγνωστικά από τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ» ενώ δυνατή δυάδα και από την μακρινή Αμερική έχει στη στήλη του Σαββάτου ο Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, περίεργο και μικρό το πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα για αυτό και επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε. Σήμερα όμως έχουμε κάποια ενδιαφέροντα ματς, λίγο πριν πέσει η αυλαία σε σχεδόν όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με την Αγγλία και τον τελικό της League 1 που γίνεται στο στάδιο του «Γουέμπλεϊ». Σάντερλαντ και Γουίκομπ θα μονομαχήσουν για το εισιτήριο το οποίο δίνει την άνοδο στην Championship. Πιο βαριά η φανέλα της Σάντερλαντ και πιστεύω πως μετά από τα τέσσερα χρόνια στην τρίτη κατηγορία, ήρθε η ώρα για την άνοδο και τις ένδοξες στιγμές της.

  • Συνεχίζουμε με την Λάτσιο η οποία υποδέχεται την Βερόνα στην τελευταία αγωνιστική της Serie A ενώ αμφότεροι είναι αδιάφοροι αφού έχουν κλείσει οι θέσεις τους. Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων της προηγούμενης αγωνιστικής οδήγησε τους «λατσιάλι» στην εξασφάλιση των ομίλων του Europa League και έτσι αυτό που περιμένω είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετό θέαμα. Ποντάρουμε στο να δούμε πάνω από δύο γκολ αφού δεν υπάρχει λόγος για παιχνίδι σκοπιμότητας.

  • Λίγο πιο μακριά τώρα στην αγαπημένη Βραζιλία, η Σάντος μετά την νίκη στο Copa Sudamericana σχεδόν εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλό της. Στόχος επίσης είναι η 4άδα στο πρωτάθλημα και για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να μην χάσει βαθμούς μέσα στην έδρα της. Για αυτό στον σημερινό της αγώνα κόντρα στην Τσεάρα θα επιλέξω τον 1 με ασφάλεια στο draw no bet.

  • Τέλος λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα στο Νάσβιλ των Η.Π.Α. η Ατλάντα Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Τρομερή έδρα και αρκετά σκληρή για τα πρότυπα του MLS και για αυτό είναι ακόμα αήττητη . Πάλι θα επιλέξουμε την έδρα με το ίδιο σημείο όπως και πάνω.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 2.51
17:00
Σάντερλαντ - Γουίκομπ
Προβιβασμός Σάντερλαντ
1.62
21:45
Λάτσιο - Βερόνα
Over 2,5
1.55
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
00:30
Σάντος - Τσεάρα
1 dnb
1.55
01:30
Νάσβιλ - Ατλάντα Γιουνάιτεντ
1 dnb
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις