Οι τίτλοι σε Αγγλία και Ιταλία «κρίνονται» στην COSMOTE TV

Σέντρα σε Αγγλία και Ισπανία, οι μεταδόσεις

Προς το μεγάλο φινάλε της οδεύει η ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22.

Προς το μεγάλο φινάλε της οδεύει η ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22, με τους φίλους του αθλήματος να συντονίζονται στην COSMOTE TV, για να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Premier League και Lega Serie A. Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι; Μίλαν ή Ίντερ; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή 22/5, στα κανάλια COSMOTE SPORT. 

Στην Premier League, πριν την τελευταία αγωνιστική η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή, με 90 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Λίβερπουλ σε απόσταση αναπνοής με 89. Η τελευταία αντίπαλος των «Πολιτών» είναι η Άστον Βίλα, του πρώην αρχηγού της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ. Η σέντρα θα δοθεί την Κυριακή 22/5, στις 18.00, στο COSMOTE SPORT 2HD. Την ίδια ημέρα και ώρα, στο COSMOTE SPORT 3HD, θα αρχίσει το ματς Λίβερπουλ- Γουλβς. Αν νικήσει η Λίβερπουλ και χάσει ή έρθει ισοπαλία η Μάντσεστερ Σίτι, ο τίτλος θα απονεμηθεί στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Σε περίπτωση νίκης της Σίτι, η ομάδα του Γκουαρδιόλα θα κάνει το back to back. 

Ένα βήμα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Lega Serie A βρίσκονται η Μίλαν και η Ίντερ, με 83 και 81 βαθμούς, αντίστοιχα. Με το βλέμμα στο scudetto, την Κυριακή 22/5 στις 19.00 (COSMOTE SPORT 9HD), η Ίντερ θα υποδεχθεί στο San Siro την Σαμπντόρια, ενώ την ίδια ώρα (19.00, COSMOTE SPORT 8HD) η Μίλαν θα αναμετρηθεί στο Mapei Stadium με τη Σασουόλο. Έτσι, όπως θα «πέφτει» η αυλαία, θα γίνει γνωστό ποια ομάδα του Μιλάνου θα στεφθεί πρωταθλήτρια: η Ίντερ για 2η συνεχή χρονιά ή η Μίλαν για πρώτη φορά μετά το 2011.

Για λεπτό προς λεπτό αγωνιστική δράση από όλα τα γήπεδα, που δίνονται οι μάχες για την κατάκτηση του τίτλου οι τηλεθεατές μπορούν να συντονιστούν στην εκπομπή «Sportshow Live Action» (Κυριακή 22/5, 17.00, COSMOTE SPORT 1HD).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις