Για να κλείσει θετικά την χρονιά

Προγνωστικά Euroleague

Ημέρα Σάββατο με το παιχνίδι της Νις στην Γαλλία και τους τελικούς στην Σερβία τα σημερινά προγνωστικά Euroleague

Καλημέρες. Με το απόλυτο 4/4 επέστρεψε η στήλη την Πέμπτη, με επιλογές τόσο από ποδόσφαιρο όσο και από μπάσκετ. Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε και σήμερα με προγνωστικά Euroleague αλλά και παιχνίδι από το φινάλε της Ligue 1 στο ποδόσφαιρο.

Προγνωστικά Euroleague

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Ήρθε η στιγμή που ο Ολυμπιακός βρέθηκε απέναντι σε μία σκηνή που είχε ζήσει αρκετές φορές την τελευταία δεκαετία. Ο Μίσιτς με είδωλο τον Διαμαντίδη, ντύθηκε «Σπανούλης» και σταμάτησε τα όνειρα των ερυθρολεύκων. Πλέον αναζητείται μία καλή εμφάνιση ανασύνταξης με την Μπαρτσελόνα που δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο για ακόμη μία σεζόν ούσα το φαβορί. Και στις δύο αναμετρήσεις τους στην κανονική διάρκεια η ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν ανώτερη, αν και οι νίκες μοιράστηκαν. Για τον κόσμο τους που ταξίδεψε θα παίξουν οι Πειραιώτες και με την απόδοση στο 2.60, θα επιλέξω την νίκη τους.

Επίσης, στα προγνωστικά Euroleague θα ασχοληθούμε και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ελληνοαμερικανός πέτυχε 11 πόντους με την Εφές αλλά έκανε τραγικές επιλογές σε καίρια σημεία και έχασε και κρίσιμες βολές. Δεν του πάει η πίεση κάτι που φάνηκε και στα play off. Σήμερα το παιχνίδι είναι διαφορετικό, κανένας δεν θα «σκοτωθεί» για την νίκη άρα περιμένω μια παραγωγική εμφάνιση από τον Ντόρσεϊ. Το line των πόντων του βρίσκεται στο 12,5 και θα ποντάρω στο να το ξεπεράσει.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές

Επιλογή και από τον μεγάλο τελικό έχουμε, αν και στην Ελλάδα χωρίς Ολυμπιακό και με τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο δεν θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ασχοληθούμε με τον ψηλό των Τούρκων, Ντάνστον. Έκανε μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παρά την αποβολή του με πέντε φάουλ. Κόντρα στην Ρεάλ όμως δεν κάνει και τα καλύτερα παιχνίδια. Και με τον Ταβάρες μπροστά του πιστεύω ότι θα βοηθήσει μεν, αλλά όχι με πολλούς πόντους. Θα επιλέξω το under 8,5 πόντων του ψηλού της Εφές.

Ρεμς – Νις

Θα κλείσουμε με ποδόσφαιρο. Η Νις κρατάει στα χέρια της την επιστροφή της στην Ευρώπη αφού το Στρασβούργο δύσκολα θα πάρει διπλό στην Μασσαλία. Έχει επίσης και μια μικρή πιθανότητα για Europa League αν ηττηθεί η Ρεν από την Λιλ. Οι φιλοξενούμενοι είναι και η 3η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, σε αντίθεση με την Ρεμς που δεν τα πάει πολύ καλά εντός. Χωρίς νέες απουσίες περιμένω νίκη Ευρώπης για την Νις στο 1.87 της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονο
17:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
2
2.60
BET: 30 units
Μονό
17:00
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Ντόρσεϊ over 12,5 πόντους
2.25
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές
Ντάνστον under 8,5 πόντους
1.95
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ρεμς - Νις
2
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις