Ο κύριος «23 κίτρινες σε δύο παιχνίδια» σφυρίζει ξανά!

Ο κύριος «23 κίτρινες σε δύο παιχνίδια» σφυρίζει ξανά!

Καλημέρα στη κουβανέζικη παρέα. Μια από τις δύο προτάσεις μας επαληθεύτηκαν την Κυριακή, με τη βραδιά στη Serie A για εμάς να κλείνει… μέτρια, αλλά όχι και απογοητευτικά. Προχωράμε όμως, καθώς έχουμε σέντρα και πάλι στο Europa League, όπου δικαίως πέφτουν όλα τα φώτα πάνω του, αυτή την εβδομάδα.

Πέραν του Ολυμπιακού που αγωνίζεται την Πέμπτη, η χώρα μας έχει έναν ακόμα ευρωπαϊκό «εκπρόσωπο», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον… Τάσο Σιδηρόπουλο! Ο Έλληνας ρέφερι θα διευθύνει την πιο αδιάφορη αναμέτρηση της φάσης των «16», καθώς ορίστηκε στον επαναληπτικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη LASK Λιντζ, με τους Άγγλους να έχουν το υπέρ τους 5-0, από τον πρώτο αγώνα. Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει κίνητρο και να περιμένουμε ένα παιχνίδι-φιλικό, ωστόσο οι αποδόσεις στις κάρτες προκαλούν αρκετά, γεγονός που δεν θα μας αφήσει άπραγους.

Αρκεί να αναφέρουμε πως ο διαιτητής μας έχει σφυρίξει δύο αγώνες για το συγκεκριμένο θεσμό τη φετινή σεζόν (Αντβέρπ – Αλκμάαρ και Άγιαξ – Χετάφε), δείχνοντας συνολικά 23 (!) κίτρινες και 2 κόκκινες! Πάνω σε αυτό το στοιχείο θα ποντάρουμε λοιπόν, παίρνοντας το ανάλογο ρίσκο και κυνηγώντας τουλάχιστον δύο κιτρινισμούς για τους γηπεδούχους και τρεις συνολικά στην αναμέτρηση.

Μονό

22:00 Μάντσεστερ Γ. – LASK Λιντζ: Over 2,5 κίτρινες (1.80)

Μονό, ρίσκου

22:00 Μάντσεστερ Γ. – LASK Λιντζ: Μάντσεστερ Γ. over 1,5 κίτρινες (3.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις