Ενθουσιασμός και δίψα vs know how

Τελικός Κυπέλλου

Τελικός Κυπέλλου: Στον αποψινό τελικό κυπέλλου Ελλάδος ποντάρει ο Blackbird, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε αποδόσεις έως 1.95

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Τελικός κυπέλλου Ελλάδος σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Με την φόρα του ενθουσιασμού

Αρχή με τον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό, ο οποίος επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από μια πενταετία και βρίσκεται στον τελικό, διεκδικώντας το τρόπαιο οχτώ χρόνια μετά, πάλι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τότε τον είχε κερδίσει με 1-4. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Φέτος οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια πολύ καλή πορεία συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, να στέλνει την ομάδα στα προκριματικά του Conference League και να διεκδικεί απόψε ένα τρόπαιο. Η δίψα είναι μεγάλη, όπως και ο ενθουσιασμός. Η χρονιά θεωρείται σαφέστατα πετυχημένη. Αν το κύπελλο χαθεί, δεν μπορεί να του προσάψει κανένας απολύτως τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει για την κατάκτηση του. Ένας σύλλογος με το μέγεθος των «πράσινων» έχει απαιτήσεις σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται και η πιθανή κατάκτηση του κυπέλλου, να δώσει στην χρονιά, τον χαρακτηρισμό της απόλυτα πετυχημένης.

Στον προηγούμενο γύρο πέρασε την Λαμία με δύο νίκες ενώ νωρίτερα την Αναγέννηση Καρδίτας, τον Βόλο και τον Ατρόμητο.

 Η αύρα του Κυπελλούχου

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε για ακόμα μια χρονιά στην 2η θέση παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, λόγω απουσιών και κούρασης, αφού οι «ασπρόμαυροι» έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, καθώς έφτασε μέχρι τους «8» του Conference και συμμετέχει και στον τελικό.

Πέμπτος τελικός για τους Θεσσαλονικείς τα τελευταία έξι χρόνια, έχοντας τέσσερις κατακτήσεις και απόψε θέλει να κάνει το 5/5.  Από το 2017 έως το 2019 το κατακτούσε κόντρα στην ΑΕΚ, το 2021 απέναντι στον Ολυμπιακό και φέτος μια πιθανή κατάκτηση θα φέρει το απόλυτο σε κατακτήσεις με τις τρεις μεγάλες ομάδες του κέντρου. Η επιστροφή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν συνοδεύτηκε με κατάκτηση πρωταθλήματος, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά, με αντικειμενικά κακό σχεδιασμό έκανε μια σπουδαία πορεία στην Ευρώπη και διεκδικεί πάλι ένα τρόπαιο. Έχει περαστεί στο σύνολο από τον Ρουμάνο τεχνικό, ότι τους τελικούς τους κερδίσουμε και δεν τους παίζουμε. Άλλωστε αυτό έχει αποδειχτεί περίτρανα. Ο τρόπος που απέκλεισε την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, τα ματς στην Ευρώπη, ακόμα και αυτά με την Μαρσέιγ, όπου ναι μεν δε κέρδισε κανένα, όμως οι ευκαιρίες που είχε στην ρεβάνς, μπορούσαν να κάνουν το ματ ροντέο, αν ήταν πιο εύστοχος.

Απέκλεισε κατά σειρά ΑΕΛ, ΑΕΚ, και Ολυμπιακό. Αν πάρει απόψε το κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι κάτι το ξεχωριστό.

Προγνωστικά: Γκολ και κάρτες

Πάμε λοιπόν στο στοιχηματικό κομμάτι που αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον. Πρώτη επιλογή είναι το 2-3 γκολ αγώνα. Οι πιθανότητες είναι 50 – 50 και αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις.  Σκορ περιμένω, όμως όχι να ξεφύγει. Το εύρος αυτό μου μοιάζει ιδανικό.

Επιπλέον, ο  άρχων του αγώνα, Ματέου Λαόθ, από την elite της UEFA έχει σχετικά χαμηλό όριο καρτών. Στην Novibet  το under 6,5 κάρτες πληρώνει 1.86 και θα το τιμήσουμε.

Ευχή όλων να δούμε έναν ωραίο αγώνα και όσοι παρευρεθούν να γυρίσουν πίσω χωρίς έκτροπα.  Είναι πολύ καλό που θα πραγματοποιηθεί με τόσο κόσμο ο τελικός. Με επιλογή κατάκτησης δεν θα μπλέξω. Ο ΠΑΟΚ ξέρει να κερδίζει τελικούς, αποδεδειγμένα. Για τον Παναθηναϊκό, θα φανεί απόψε που έχει την ευκαιρία του.

Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2-3 γκολ
1.95
BET: 20 units
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Under 6,5 κάρτες
1.86
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις