Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 20/5) – Όλα τα λεφτά τα μπαράζ παραμονής και ανόδου

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 20/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 20/5) - Όλα τα λεφτά τα μπαράζ παραμονής και ανόδου

Οσέρ – Σοσό (20:30): Νοκ άουτ ματς για τα play off της γαλλικής Ligue 2. Η Σοσό έφυγε με διπλό πρόκρισης από την Παρί την Τρίτη και τώρα αντιμετωπίζει την Οσέρ με έπαθλο μια θέση απέναντι στον 18ο της πρώτης κατηγορίας. Ματς που λόγω της κρισιμότητας δύσκολα «ακουμπιέται», όμως αν παίζαμε κάτι αυτό θα ήταν το goal/goal στο 2.04 του Pamestoixima.gr.

Καϊζερσλάουτερν – Ντινάμο Δρέσδης (21:30): Μπαράζ για μια θέση στην Zweiteliga. Η Καϊζερσάλουτερν αυτοκτόνησε τις τελευταίες εβδομάδες και με τρεις σερί ήττες έχασε τη θέση της απευθείας ανόδου που κρατούσε. Νέος τεχνικός ο έμπειρος Ντιρκ Σούστερ. Χωρίς νίκη από τις 12 Δεκεμβρίου η Δρέσδη, η οποία με ρεκόρ 0-10-7, πάλι καλά πρέπει να λέει που βρίσκεται εδώ και δεν υποβιβάστηκε ήδη. Κανόνας το goal/goal στα παιχνίδια αμφοτέρων, στο 1.80 από τη Novibet.

Κοζέντσα – Βιτσένζα (21:30): Μπαράζ παραμονής στη Serie B. Η Κοζέντσα χρειάζεται μόνο νίκη μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς. Για δύο αποτελέσματα κατεβαίνει η Βιτσένζα, αφού της κάνει και η ισοπαλία. Κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι θα υποχρεωθούν να πάρουν ρίσκα, κάτι που μας στρέφει στο καλοπληρωμένο goal/goal του 1.85 από τη Novibet.

Τορίνο – Ρόμα (21:45): Ματς με μονοδιάστατο ενδιαφέρον. Αδιάφορη η Τορίνο, όμως έχει αποδείξει πως δεν χαρίζεται πουθενά και σε κανέναν. Οι «τζιαλορόσι», με νίκη εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League και αδιαφορούν για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ωστόσο, έχουν μπροστά τους τον τελικό του Conference League με τη Φέγενορντ και είναι λογικό το μυαλό να βρίσκεται ήδη εκεί. Φαίνεται να ξεκινά από το 1-1, μέχρι και 1.65 το goal/goal στη Stoiximan.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Λεβάντε (22:00): Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, αφού η Ράγιο έσωσε τη χρονιά σχετικά εύκολα και η Λεβάντε υποβιβάστηκε. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός πως είχαν πέσει ήδη στη LaLiga 2, δεν αδιαφορήσαν κόντρα στην Αλαβές και την πήραν μαζί τους. Δύο οι σκέψεις, πρώτα ο άσος καθώς η Ράγιο θέλει να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με μια νίκη, δεύτερη το over. Επιλέγουμε τον άσο σε αποδόσεις μέχρι και 1.90 στην Betshop.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις (22:00): Mε το μυαλό ήδη στο Παρίσι και τον τελικό του Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ, θα κατέβει η Ρεάλ. Αναμένεται ροτέισον από τον Αντσελότι. Μόνο κίνητρο της Μπέτις η πέμπτη θέση, η οποία δίνει έξτρα χρήματα. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναμένεται σοβαρή η προσέγγισή της. Στο 2.15 το Χ2 από το Pamestoixima.gr.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις