Νίκες για Άστρος και Μάρινερς

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μετά τη χθεσινή καλή μέρα, ο Παναγιώτης Δογαντζής θα ασχοληθεί με δύο αναμετρήσεις.

Καλημέρα σε όλους. Οι Φίλις ξεκίνησαν εξαιρετικά όμως, έμειναν χωρίς σκορ για έξι σερί inning με αποτέλεσμα να χαθούν οι δυάδες. Παρ’ όλα αυτά οι Μετς μας δικαίωσαν και έκλεισε η μέρα με κέρδος. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Ρεντ Σοξ vs Μάρινερς

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Ρεντ Σοξ (15-22) προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί των Άστρος με 5-1 ενώ, οι Μάρινερς (17-21) πέτυχαν σπουδαίο διπλό επί των Μπλου Τζέις με το ίδιο σκορ. Σήμερα οι Ρεντ Σοξ θα ξεκινήσουν με τον Ριτς Χιλ ο οποίος, δίνει 2.93 run μ.ο.. Από την άλλη, οι Μάρινερς θα ξεκινήσουν με τον Τζωρτζ Κίρμπι ο οποίος, είναι εξαιρετικός φέτος αφού, δίνει μόλις 1 run μ.ο..

Εκτίμηση: Δύσκολη αναμέτρηση αλλά, με τους πίτσερ που βλέπω να ξεκινούν μου αρέσει πολύ η νίκη των Μάρινερς και θα τη βάλω στα προγνωστικά μου.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Άστρος vs Ρέιντζερς

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Άστρος (24-14) ηττήθηκαν από τους Ρεντ Σοξ με 1-5 ενώ οι Ρέιντζερς (17-19), κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια που έδωσαν εναντίον των Έιντζελς. Σήμερα για την ομάδα του Χιούστον θα ξεκινήσει ο Φράμπερ Βαλντέζ, ο οποίος είναι εξαιρετικός φέτος. Από την άλλη, οι Ρέιντζερς θα ξεκινήσουν με τον Γκλεν Όττο ο οποίος, είναι από τους χειρότερους πίτσερ της κατηγορίας, καθώς δίνει κοντά στα 7  run μ.ο.!

Εκτίμηση: Το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των pitcher μας οδηγεί στο να εμπιστευτούμε τη νίκη των Άστρος ακόμη και με μεγάλη διαφορά.

Μονό
02:10
Ρεντ Σοξ - Μάρινερς
2
2.10
BET: 8 units
Μονό
03:10
Άστρος - Ρέιντζερς
1(-1,5)
1.97
BET: 16 units
Combo
03:10
Άστρος - Ρέιντζερς
1 + Άστρος over 3,5 run
2.11
BET: 19 units
Combo fun bet
03:10
Άστρος - Ρέιντζερς
1(-2,5) + Άστρος over 5,5 run
5.82
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις