Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 19/5) – «Καίγεται» η Μπέρνλι

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 19/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 19/5) - «Καίγεται» η Μπέρνλι

Χέρτα Βερολίνου – Αμβούργο (21:30): Διπλοί νοκ άουτ αγώνες. Το πρώτο ματς στην έδρα της Χέρτα, η ρεβάνς στην έδρα του Αμβούργου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η νικητήρια ομάδα παίζει τη σεζόν 2022/23 στην Μπουντεσλίγκα και η ηττημένη στην Τσβάιτε. Στο 3-1-4 το ρεκόρ της από τότε που ανέλαβε ο Φέλιξ Μάγκατ τη Χέρτα. Συνολικά βελτιωμένη, δεν παίζει πάντως κάτι τρομερό. Ζει και ανανπέει η πόλη του Αμβούργου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, άπαντες θέλουν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Σε 23 μπαράζ, μόνο έξι φορές κέρδισαν οι ομάδες της Τσβάιτε. Τεράστια η φανέλα των φιλοξενούμενων, έχουν μπόλικες πιθανότητες και η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στο διπλό του 3.05 από τη Novibet.

Εβερτον – Κρίσταλ Πάλας (21:45): Φουλ κομβικό το σημερινό παιχνίδι για την Εβερτον, με νίκη τελειώνει και μαθηματικά με την παραμονή. Εκτός οι Ροντόν και Μπράνθγουεϊτ λόγω τιμωρίας, εκτός λόγω τραυματισμού οι Κιν, Ντελφ και Φαν ντε Μπεκ. Με 15 ισοπαλίες ως τώρα η Πάλας, τις περισσότερες που έχει φέρει από το 1992/93. Παιχνίδι παραμονής για τους γηπεδούχους που είναι ανεβασμένοι τελευταία, έχουν τεράστιο κίνητρο απέναντι στους αδιάφορους Λονδρέζους. Κρατάμε τον άσο του 1.90 από τον Stoiximan.

Αστον Βίλα – Μπέρνλι (22:00): Η Βίλα κρίνει τη μάχη της παραμονής κόνρα στη Μπέρνλι, κρίνει και το πρωτάθλημα την Κυριακή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Στο 0-3-4 το τρέχον εντός έδρας ρεκόρ της σε παιχνίδια μεσοβδόμαδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη). Στη ζώνη του υποβιβασμού η Μπέρνλι, «καίγεται» για βαθμούς. Δεν έχει σκοράρει σε 16 ματς φέτος. Μαχητικοί σε κάθε παιχνίδι τους οι φιλοξενούμενοι, αδιάφοροι οι γηπεδούχοι. Εχει αξία τόσο το Χ2 στο 1.90 από τη Betshop, όσο και το διάρι στο 3.75.

Τσέλσι – Λέστερ (22:00): Εχασε το FA Cup στα πέναλτι από τη Λίβερπουλ η Τσέλσι, αδιάφορη στο πρωτάθλημα, αφού έχει εξασφαλισμένη θέση στο επόμενο Champions League. Η Λέστερ ψάχνει για τους δικούς της λόγους ένα καλό τέλειωμα στη σεζόν. Το goal/goal στο 1.90 από τη Winmasters έχει αξία, για… σημείο στο live.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις