Οι Φινλανδοί μας στηρίζουν

Οι Φινλανδοί μας στηρίζουν

Καλημερίζω άπαντες στην παρέα του Κoubanezos.gr. Η Κυριακή ήταν μια τέλεια σχεδόν στοιχηματική μέρα για την στήλη, αφού είχαμε δύο κερδισμένες επιλογές και μια επιλογή ήταν void, ελέω και της κόκκινης κάρτας που είχαμε στο παιχνίδι αυτό.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/181442376924333

Μετά από αναγκαστικό ρεπό δυο ημερών, αφού το πρόγραμμα και οι επιλογές έχουν μικρύνει, επιστρέφουμε με μια επιλογή από τη φινλανδική Division 1 και το παιχνίδι μεταξύ της Καχαάνι και της Ούλου. 6,1 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Καχαάνι εντός έδρας, 11,8 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,1 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ούλου εκτός έδρας, 9,4 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Η φιλοξενούμενη είναι πρώτη και αήττητη στην κατηγορία ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας. Το line στηρίζεται εν πολλοίς στα κόρνερ που παραχωρούν οι δυο ομάδες και όχι σε αυτά που κερδίζουν. Επίσης πιστεύω ότι λαμβάνουν πιο πολύ υπόψιν τα στατιστικά της φιλοξενούμενης, λόγω της μέχρι τώρα δυναμικής της. Εγώ από την στιγμή που βρίσκω το line στα 9 ασιατικό σύνολο κόρνερ θα επιλέξω το over, αφού νομίζω ότι θα έχουμε διψήφιο αριθμό, ελπίζοντας οι Φινλανδοί να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους άλλη μια φορά!

Μονό

18:30 Καχαάνι – Ούλου: Over 9 κόρνερ AH (1.88)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις