Μένει ζωντανή η Μπέρνλι

Προγνωστικά

Προγνωστικά με αγγλικό ποδόσφαιρο αλλά και Euroleague στο μπάσκετ σε αποδόσεις που ξεπερνάνε τον τριπλασιασμό

Χαιρετώ. Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία στήλη, αφού δεν με συγκινούσε κάτι. Σήμερα όμως έχουμε τελικό παραμονής στην Premier League, αλλά και πρεμιέρα στο Final 4 της Euroleague στο μπάσκετ. Ας ξεκινήσουμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Ολυμπιακός – Εφές

Ξεκίνημα χρονικά με το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός μετά από απουσία πέντε ετών επιστρέφει σε Final 4. Απέναντι τους η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Φέτος οι νίκες μοιράστηκαν σε κάθε έδρα στην κανονική περίοδο με την εικόνα και των δύο παιχνιδιών να καθιστά πολύ δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη αφορά τον νικητή. Γι’ αυτό θα επιλέξω ένα «ελληνικό» ειδικό.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Θα ασχοληθούμε με τον ΜακΚίσικ που πραγματικά θα τον χρειαστεί η ομάδα του με την Εφές. Ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του Μπαρτζώκα κοντά στο σκορ στο Game 5 με την Μονακό. Επιπλέον, ο Αμερικανός παίρνει δύναμη γενικά από τον κόσμο κάτι που φαίνεται αν συγκρίνουμε τις εντός με τις εκτός έδρας εμφανίσεις του. Η «Stark Arena» θα θυμίζει Πειραιά άρα περιμένω να δούμε τον καλό «Σακ». Επιλογή μου το να σημειώσει over 6,5 πόντους στο 2.00 της Stoiximan.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Στον ισπανικό εμφύλιο, η Μπαρτσελόνα την έχει πελάτη την Ρεάλ φέτος, όμως οι Μαδριλένοι έχουν «βαριά» φανέλα για να τους ξεγράψεις. Ειδικό θα επιλέξω και εδώ. Ο Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα όποτε βλέπει λευκά, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις , έχοντας φτάσει τους 20 πόντους στα δύο από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια. Στα play fff κόντρα στην Μπάγερν ήταν επίσης εξαιρετικός μετρώντας 13,4 πόντους ανά παιχνίδι. Το line των πόντων του βρίσκεται στο 9,5 και θεωρώ ότι μπορεί να το ξεπεράσει.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Τσέλσι – Λέστερ

Και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες. Οι «μπλε» είναι και απογοητευμένοι από την απώλεια του κυπέλλου. Η Λέστερ από την στιγμή που δεν πέρασε στον Ευρωπαϊκό τελικό, έχει μείνει χωρίς κίνητρο και απλά θέλει να τελειώσει μέσα στην δεκάδα. Περιμένω παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες από δύο ομάδες που μπορούν να σκοράρουν. To goal/goal στο 1.90 της Novibet η επιλογή μου.

Άστον Βίλα –  Μπέρνλι

Ξανασυναντήθηκαν πριν έντεκα ημέρες με την Βίλα να κερδίζει. Πλέον όμως τα περιθώρια στένεψαν πολύ για την Μπέρνλι που αν χάσει πάλι, δεν θα κρατάει στο χέρι της την παραμονή της στο φινάλε. Οι γηπεδούχοι δεν είναι κανένα φόβητρο στην έδρα τους και θεωρώ δύσκολο να κερδίσουν δεύτερη σερί φορά σε μία εβδομάδα. Στα προγνωστικά, θα επιλέξω την ισοπαλία στο 3.65 του Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
ΜακΚίσικ over 6,5 πόντους
2.00
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Λαπροβίτολα over 9,5 πόντους
2.08
BET: 20 units
Μονό
22:00
Τσέλσι - Λέστερ
Goal/goal
1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00
Άστον Βίλα - Μπέρνλι
Χ
3.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις