I feel devotion… με ειδικά παικτών!

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ με πληθώρα επιλογών σε ειδικά παικτών από τους δύο ημιτελικούς του Final 4 έχει ο Στυλιαράς.

Γεια και χαρά σε όλη την παρέα του Κουβανέζου. Η ώρα του Final 4 του Βελιγραδίου έφτασε με τους δύο σπουδαίους ημιτελικούς να διεξάγονται σήμερα. Χωρίς να χάσουμε χρόνο, πάμε αμέσως στα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα με τα ειδικά παικτών να έχουν την τιμητική τους.

Οι ασίστ του Σλούκα και τα τρίποντα της Εφές

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, Ολυμπιακός και Εφές θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον ματς. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Αταμάν, η οποία δείχνει να έχει φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή, με τους παιχταράδες Μίσιτς και Λάρκιν φυσικά να ξεχωρίζουν. Για τους Τούρκους, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν θα είναι εκτός. Βέβαια, μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει η Εφές κόντρα στον εντυπωσιακό φετινό Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και θα έχει και μπόλικο λαό στο πλευρό του να τον υποστηρίζει.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στοιχηματικά, θα πάμε με το ενδεχόμενο ο Σέιν Λάρκιν να μην δώσει περισσότερες ασίστ από τον Κώστα Σλούκα στη σημερινή αναμέτρηση. Εκτιμώ πως ο Αμερικανός της Εφές θα προσπαθήσει να συνεισφέρει κυρίως σκοράροντας σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Από τη μεριά του ο Σλούκας είναι ικανότατος πάσερ, όσο και σκόρερ φυσικά. Στις περισσότερες εταιρείες οι δύο παίκτες έχουν το ίδιο line στις ασίστ. Όμως στον Pamestoixima.gr, συναντάμε το +0,5 ασίστ του Έλληνα γκαρντ στο 1,87 και θα το τιμήσουμε. Σε περίπτωση που οι δύο παίκτες δώσουν τον ίδιο αριθμό ασίστ, κερδίζουμε.

Στην ίδια εταιρεία, θα πάμε και με το over 0,5 εύστοχο τρίποντο του Μόερμαν. Ο Γάλλος φόργουορντ είναι ένας πολύ καλός σουτέρ πίσω από τα 6.75μ, με την πλειοψηφία των σουτ του να είναι πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Το να ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο το συναντάμε στο 1,50 στον Pame Stoixima τη στιγμή που σε άλλες εταιρίες η τιμή του συγκεκριμένου μπετ δεν ξεπερνά το 1,25! Ακόμα, θα πάμε με τον αρκετά καλό και αξιόπιστο σουτέρ, Τζέιμς Άντερσον. Ο Αταμάν εμπιστεύεται αρκετά τον Αμερικανό, κάτι που έχει αποδείξει αφού το έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής τόσο στα play off με την Αρμάνι, όσο και στα πρόσφατα παιχνίδια με την Καρσίγιακα για το τούρκικο πρωτάθλημα. Η απόδοση του να ευστοχήσει σε ένα ή περισσότερα τρίποντα στο 2,80 είναι άκρως προκλητική και θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ μου.

Τελευταία επιλογή από τον πρώτο ημιτελικό είναι τα over 2,5 λάθη του Βασίλιε Μίσιτς στο αξιόλογο 1,94 της Novibet. Ο Σέρβος σούπερ σταρ θα έχει να διαχειριστεί πολλές μπάλες στο σημερινό παιχνίδι. Αφενός η κρισιμότητα της αναμέτρησης, αφετέρου ότι πιθανότατα θα τον μαρκάρει ο «σκύλος» αμυντικά Τόμας Γουόκαπ, καθιστούν καλή ευκαιρία να υποπέσει σε τουλάχιστον τρία λάθη. Εξάλλου και στη σειρά με την Αρμάνι επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο μπετ στα 3/4 ματς.

Με δύο over και δύο under στο ισπανικό «El Clasico»

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωπες στον ισπανικό «εμφύλιο» για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Σαββάτου. Δεν είναι ψέμα πως οι Καταλανοί έχουν πάρει τον αέρα των Μαδριλένων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν. Κάτι τέτοιο περιμένω πως θα συμβεί και απόψε, αφού η Μπάρτσα έχει ποιοτικότερο ρόστερ από τη Ρεάλ και καλύτερη χημεία σαν ομάδα.

Βασική επιλογή από τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό είναι οι under 10,5 πόντοι του Γκάμπριελ Ντεκ στο 1,85 της Novibet. Ο Αργεντίνος φόργουορντ έχασε όλα τα παιχνίδια κόντρα στην Μακάμπι στα play off, αφού ήταν θετικός στον Covid-19. Αποτελεί βασικό όπλο στη φαρέτρα του Λάσο, ο οποίος του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, η Ρεάλ θα παραταχθεί πλήρης απόψε με τον Ισπανό κόουτς να έχει πολλές λύσεις στις θέσεις «3» και «4» που παίζει ο Ντεκ. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Αργεντίνος έχει 4/4 συνεχόμενα under 10,5 στο ισπανικό πρωτάθλημα. Fair line για τον 27χρονο φόργουορντ το 8,5.

Επιπλέον, θα εμπιστευτώ την εμπειρία του Σέρχιο Γιουλ. O 35 χρονος γκαρντ είναι «μανούλα» σε τέτοια ματς και περιμένω τον Λάσο να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο «El Clasico». Θα επιλέξουμε το over 11,5 πόντων και ασίστ του πολύπειρου Ισπανού. Θεωρώ δεδομένο πως αν μείνει κοντά στα 20 λεπτά μέσα στο παρκέ, θα επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο μπετ, αφού θα πάρει αρκετές προσπάθειες. Εξάλλου, πέραν του Γουίλιαμς Γκος, η Ρεάλ δεν έχει κάποιον άλλο point guard, αφού ο Ερτέλ βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός ομάδας.

Μία ακόμα επιλογή που κράτησα από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι under 12,5 πόντοι του Γκέρσον Γιαμπουσέλε. Το βασικό «4αρι» της Ρεάλ τα βρίσκει σκούρα φέτος κόντρα στην Μπάρτσα. Στα δύο μεταξύ τους ματς για τη regular season της Euroleague είχε 8 και 4 πόντους. Επίσης, το γεγονός ότι θα μαρκάρει τον Μίροτιτς εμπεριέχει την πιθανότητα να φορτωθεί με φάουλ. Οι 12,5 πόντοι που προσφέρονται για τον «Γιάμπου» είναι αρκετοί και για αυτό το λόγο θα πάμε με το under του.

Τελευταίο μπετ που έβαλα στο παιχνίδι μου είναι τα over 3,5 ριμπάουντ του Μπράντον Ντέιβις. Ο ψηλός της Μπάρτσα αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Σαράς για να κοντράρει τα βαριά κορμιά των Ταβάρες και Πουαριέ. Λαμβάνοντας ως κριτήριο και την πολύ σημαντική σειρά με την Μπάγερν όπου ο Ντέιβις είχε 5,8 «σκουπίδια» κατά μέσο όρο, το να βρει τέσσερα ριμπάουντ είναι αρκετά εφικτό.

Καλή επιτυχία σε οτιδήποτε και αν επιλέξετε!

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
H2H ασίστ Λάρκιν vs Σλούκας: +0,5 Σλούκας
1.87
BET: 18 units
Δυάδα απόδοσης 2.81
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
Μόερμαν over 0,5 εύστοχο τρίποντο
1.50
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Γιαμπουσέλε under 12,5 πόντοι
1.87
BET: 12 units
Μονό
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
Άντερσον over 0,5 εύστοχο τρίποντο
2.80
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 3.14
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
Μίσιτς over 2,5 λάθη
1.94
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντέιβις over 3,5 ριμπάουντ
1.62
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ under 10,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουλ over 11,5 πόντοι & ασίστ
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις