Ολυμπιακός – Εφές με 0% γκανιότα* και live streaming

Ολυμπιακός – Εφές με 0% γκανιότα* και live streaming

Το Βελιγράδι έχει φορέσει τα γιορτινά του για το Final 4 της Euroleague και η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό (19:00)!

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Αναντολού Εφές στην κατάμεστη από 10.000 φιλάθλους τους «Stark Arena» και διεκδικούν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα απέδειξαν με την κατάκτηση της 2ης θέσης (19-9) στην κανονική διάρκεια ότι μπορούν να κοιτάξουν οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Στα playoffs απέκλεισαν με 3-2 τη Μονακό και πλέον, στο 11ο Final 4 της ιστορίας τους, μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι Πειραιώτες, με 3 ευρωπαϊκά τρόπαια στη συλλογή τους και τελευταία κατάκτηση το 2013 με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, διψούν για την 4η Euroleague. Τα «ερυθρόλευκα» όπλα στην περιφέρεια έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διαλύσουν οποιοδήποτε άμυνα. Οι Σλούκας, Γουόκαπ, Ντόρσεϊ και Μακίσικ έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα. Μέσα στη ρακέτα δεσπόζουν οι Παπανικολάου, Φαλ, ενώ ο Βεζένκοφ φέτος έχει σπάσει τα κοντέρ και είναι αναμφισβήτητα ο MVP του φετινού Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός – Εφές 1 (+2,5):1.90 2 (-2,5):1.91

Η Εφές στο Βελιγράδι διεκδικεί το πρώτο «back to back» της ιστορίας της και παράλληλα τη 2η Euroleague. Οι Τούρκοι υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν άλλαξαν status και πέρσι κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο κορεσμός που εμφανίστηκε στην κανονική διάρκεια (6η με 16-12) έλαβε τέλος με εντυπωσιακό τρόπο στα playoffs. Εκεί, παρά το μειονέκτημα έδρας, απέκλεισε με 3-1 την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αταμάν υποσχέθηκε νέα «μπλε καταιγίδα» στο Βελιγράδι και το ρόστερ που διαθέτει του επιτρέπει τις μεγάλες δηλώσεις. Στην περιφέρεια οι Λάρκιν, Μίτσιτς, Σίμον και Μπομπουά όταν πιάσουν ρυθμό… τρομάζουν, ενώ στους ψηλούς οι Ντάνστον, Πλάις, Σίνγκλετον και Μόερμαν συνδυάζουν εμπειρία και ποιότητα.

Στις δύο φετινές μάχες της κανονικής διάρκειας Ολυμπιακός και Εφές πανηγύρισαν από μια νίκη. Στο ΣΕΦ επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στην παράταση (87-85) με το τρομερό buzzer  beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα. Στην Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι έκαναν… περίπατο με 88-69.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Final 4 της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις