Ολυμπιακός – Εφές: Με ειδικά έως 4.10

Ολυμπιακός - Εφές

Το Bet of the Day ποντάρει στο Ολυμπιακός - Εφές. Ο μεγάλος ημιτελικός στο Final 4 της Euroleague πληρώνει με ειδικά έως 4.10.

Το Bet of the Day επανέρχεται μπασκετικά για τον αγώνα Ολυμπιακός – Εφές. Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 της Euroleague συγκεντρώνει το στοιχηματικό ενδιαφέρον, κρύβει παγίδες αλλά και ευκαιρίες.

Στάδιο: Stark Arena

Χωρητικότητα: 18.386 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση: Απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες, αφού έχουν από 22 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά. Φέτος, ο καθένας κέρδισε στην έδρα του, η μεν Εφές εύκολα με 88-69, ο δε Ολυμπιακός πιο δύσκολα, στην παράταση με 87-85 εξαιτίας ενός buzzer beater του Σλούκα.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Ολυμπιακός

Θέση: 2η με ρεκόρ 19-9.

Ρεπορτάζ: Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τέλεια χρονιά στην Euroleague, τερματίζοντας στη 2η θέση στην κανονική διάρκεια. Με σύμμαχο την έδρα του κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα στα νοκ άουτ, όπου αντιμετώπισε τη Μονακό. Το εμπόδιο της παρέας του Τζέιμς αποδείχτηκε δύσκολο, όμως το σύνολο του Μπαρτζώκα τα κατάφερε με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα που έκανε τη διαφορά στα δύσκολα, έχοντας σαν άξιους συμπαραστάτες τον σταθερά καλό φέτος Βεζένκοφ, αλλά και τον Γουόκαπ που ήταν καθοριστικός αμυντικά αλλά και επιθετικά.

Stat attack: Ο Ολυμπιακός σκοράρει 80,4 πόντους και δέχεται 75,6.

Αγωνιστικά νέα: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Εφές

Θέση: 6η με ρεκόρ 16-12

Ρεπορτάζ: Οι πρωταθλητές δεν κατάφεραν σε κανένα κομμάτι της σεζόν να βρουν ρυθμό και να θυμίσουν την περσινή ομάδα του δεύτερου γύρου. Η κλάση των Λάρκιν και Μίσιτς ανά διαστήματα ήταν καθοριστική, με την ομάδα του Αταμάν να παίρνει σημαντικές νίκες και να τερματίζει στην 6η θέση. Το σταύρωμα με την Αρμάνι μπορεί να θεωρηθεί ιδανικό. Οι Ιταλοί ήταν ντεφορμέ, με σημαντικές απουσίες και παρόλο που το πάλεψαν δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Εφές που κέρδισε τη σειρά με 3-1.

Stat attack: Η Εφές έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση σκοράροντας 81,7 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ δέχεται 79,2.

Αγωνιστικά νέα: O Σιμόν θα είναι απών, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μπομπουά και Μπαλμπάι.

Ολυμπιακός - Εφές: Με ειδικά έως 4.10

ΕκτίμησηΑγώνες σαν κι αυτόν είναι καλό να προσεγγίζονται με συγκεκριμένο τρόπο στοιχηματικά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι do-or-die που και οι δυο ομάδες έχουν πιθανότητες να κερδίσουν. Καλύτερα λοιπόν να αποφύγουμε σημεία και over/under και να επικεντρωθούμε σε ειδικά στοιχήματα. Ξεκινάμε από τα συνολικά φάουλ του αγώνα, όπου το όριο δίνεται στα 39,5. Χαμηλό για ένα τέτοιο ματς, παρόλο που οι δυο ομάδες είχαν χαμηλούς μέσους όρους στη διάρκεια της σεζόν. Η παράδοση στα ημιτελικά των Final 4 τα τελευταία χρόνια δείχνει πως έχουν καταλογιστεί από 42 έως 58 φάουλ, ποτέ λιγότερα! Η ένταση και η κρισιμότητα του αγώνα ευνοεί το over που μπαίνει στις επιλογές μας.

  • Στα ειδικά παικτών θα ασχοληθούμε με τα βασικά “4άρια” των δύο ομάδων. Βεζένκοφ και Μοερμάν είναι οι κορυφαίοι ριμπάουντερς των δύο ομάδων. Σ’ αυτή την κατηγορία θα επιλέξω το over του Γάλλου, ο οποίος μάζεψε από 8 “σκουπίδια” στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό φέτος. Απόψε ψάχνουμε τουλάχιστον 6. Στην περίπτωση του Βεζένκοφ θα ψάξουμε το fun bet της βραδιάς. Ο Σάσα μένει αρκετή ώρα στο παρκέ και περνούν αρκετές μπάλες από τα χέρια του. Στη regular season είχε μ.ό. 0,8 λάθη, που στα κρίσιμα ματς των play offs αυξήθηκαν σε 1,4. Απέναντι στην Εφές υπέπεσε σε 2 λάθη σε κάθε ματς. Τόσα ζητάμε και στον ημιτελικό για να τετραπλασιάσουμε.
Ειδικό
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
Over 39,5 φάουλ
2.00
Ειδικό
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
Μοερμάν οver 5,5 ριμπάουντ
1.98
Ειδικό
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
Βεζένκοφ οver 1,5 λάθη
4.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις