91.00 απόδοση με το Yourbet* στον τελικό του Europa League!

91.00 απόδοση με το Yourbet* στον τελικό του Europa League!

Στο 'Ramon Sanchez Pizjuan' της Ανδαλουσίας, Άιντραχτ και Ρέιντζερς διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Europa League!

Η γερμανική ομάδα φάνταζε ως αουτσάιντερ σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης, όμως κάθε φορά φρόντιζε να διαψεύδει τα προγνωστικά. Πρώτα η Μπέτις, μετά η Μπαρτσελόνα και στα ημιτελικά η Γουέστ Χαμ, απέτυχαν να φράξουν την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ μέχρι τον τελικό.

Ονειρική μοιάζει ήδη η παρουσία της Ρέιντζερς στο Europa League. Δεν μπορούσε να αποτελεί προφανή στόχο της ομάδας, όμως τρώγοντας ήρθε η όρεξη και πλέον βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από το τρόπαιο! Έκανε την έκπληξη κόντρα στη Ντόρτμουντ, ενώ άφησε εκτός συνέχειας Ερυθρό Αστέρα και Μπράγκα πριν κάνει το κομμάτι της και στον ημιτελικό απέναντι στη Λειψία.

Άιντραχτ και Ρέιντζερς δύσκολα θα έχουν σύντομα ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Διατηρούν ένα επιθετικό προφίλ αυξημένου ρίσκου στο παιχνίδι τους, όμως σε έναν τελικό μοιραία η σκοπιμότητα κάνει την εμφάνιση της αφού δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Ισορροπημένη μοιάζει η αναμέτρηση, αναγνωριστικού χαρακτήρα στο ξεκίνημα, με τη δράση να κορυφώνεται προϊόντος του χρόνου.

Μπορέ, Κάμαντα και ο πολύς Κόστιτς είναι οι βασικοί άξονες της επιθετικής λειτουργίας των Γερμανών, ο εκπληκτικός μπακ Ταβερνιέ, o εξτρέμ Κεντ και ο φορ Ρούφι -απόντος του σκόρερ Μορέλος- συμπληρώνουν το παζλ σε δημιουργία και γκολ για τους Σκωτσέζους.

Η συνδυαστική επιλογή ισοπαλία ημίχρονο/ισοπαλία τελικό, ακριβές σκορ 1-1, να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο, anytime scorer ο Μπορέ και να σκοράρει η Ρέιντζερς το 2ο γκολ του τελικού, σε απόδοση 91.00 στο Yourbet της winmasters!

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις