Αουτσάιντερ το μόνιμο… φαβορί στο Final Four

προγνωστικά μπάσκετ

Σημεία και ειδικά από το Final Four του Βελιγραδίου έχει ο Λιοσάτος. Αουτσάιντερ το... μόνιμο φαβορί, αποδόσεις έως 100.00 στα προγνωστικά.

Aγαπητοί φίλοι το Final Four είναι για μένα το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, κάθε χρονιάς που δεν έχει Μουντιάλ ή Ολυμπιακούς αγώνες. Φέτος ο ανταγωνισμός δείχνει να είναι μεγάλος οπότε τα προγνωστικά είναι δύσκολα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όπως πάντα, θα γραφτούν ξεχωριστές ιστορίες, από ομάδες και μεγάλους παίκτες που θα αφήσουν το στίγμα τους.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αουτσάιντερ η Ρεάλ;

Από μεγάλους παίκτες που μπορούν να κρίνουν ένα Final Four, είναι γεμάτο το ρόστερ της Ρεάλ. Το έχουν αποδείξει άλλωστε επανειλημμένα, σηκώνοντας την κούπα τόσο το 2018, με περίπου την ίδια σύνθεση, όσο και το 2015. Συνολικά η Ισπανική ομάδα έχει 10 τίτλους, τους περισσότερους από κάθε άλλη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η ιστορία ίσως να μη παίζει μπάσκετ, άλλα βλέποντας την πληρότητα που διαθέτει η ομάδα του προπονηταρά Πάμπλο Λάσο σε προσωπικότητες, δεν μπορώ να μη τη χρίσω φαβορί. Ο Γιουλ θα παίξει το 8ο Final Four της μεγάλης καριέρας του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του τεράστιου Ναβάρο. Δίπλα του ο αντιπαθείς για μας τους Έλληνες, άλλα παιχταράς, Ρούντι Φερντάντεθ. Μεγαλώσανε το ξέρω, χάσανε σε έκρηξη, άλλα δύο ματς είναι μόνο. Όχι απλά θα τα αντέξουν, άλλα μπορούν και να πρωταγωνιστήσουν, αφού γεννήθηκαν για αυτό. Υπάρχουν άλλωστε πλεόν ο Αλοθέν, ο Αμπάλντε κι ο Γκός στην περιφέρεια, για να τους ξεκουράζουν.

Όσο για την front line, ίσως μιλάμε για την πληρέστερη όλων των εποχών. Ο γίγαντας Ταβάρες έχει δίπλα του τον θηριώδη Γιαμπουσέλε, κι ο Μίροτιτς δεν θα περάσει καθόλου καλά ανάμεσα τους.  Από τον πάγκο έρχεται ο πολύς Πουαριέ, που σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν βασικός κι αναντικατάστατος. Υπάρχουν επίσης ο Τόμκινς, άλλα κι ο καλύτερος ξένος της προηγούμενης δεκαετίας για την Euroleague, o Ζάκ Ράντολφ. Έτσι η Ρεάλ, είναι μακράν η πρώτη ομάδα στα ριμπάουντ, στη φετινή διοργάνωση. Να είναι και του Final Four, πληρώνει 2.20 στα προγνωστικά.

Σταθερά καλός στα Final Four ο Λάρκιν

Μία ομάδα με μεγάλη πληρότητα, είναι επίσης η Εφές. Όσο κι αν προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο το μπάσκετ που παίζει, οφείλω να παραδεχτώ το βάθος που έχει σε λύσεις. Επίσης υπάρχει ομοιογένεια, αφού δεν άλλαξε ο κορμός χρόνια τώρα. Σε αποδόσεις κοντά στο 1.80 δεν θα την ποντάρω όμως, καθώς έδειξε μια αστάθεια όλη τη χρονιά. Αυτό που θα παίξω στα προγνωστικά, είναι τον Λάρκιν για 1ο σκόρερ του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού προφανώς και είναι πολύ δυνατή, άλλα ο Λάρκιν στα Final Four σεληνιάζεται. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, και θα μπορούσε ακόμα και να αναδειχθεί 1ος σκόρερ του διημέρου, πληρώνοντας 5.00 στα προγνωστικά.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Ειδικό
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
1ος σκόρερ Σ. Λάρκιν
2.75
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 30.25
19:00
Ολυμπιακός - Εφές
1ος σκόρερ Σ. Λάρκιν
2.75
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
1ος σκόρερ Σ. Γιουλ
11.00
BET: 5 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
2 (+4,5)
1.88
BET: 35 units
Ειδικό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
1ος σκόρερ Σ. Γιουλ
11.00
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Final Four 2022 - Νικητής
Ρεάλ Μαδρίτης
5.50
BET: 25 units
Μακροχρόνιο
Final Four 2022 - Nικητής & 1ος σκόρερ
Ρεάλ Μαδρίτης & Σ. Γιουλ
100.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Final Four 2022 - MVP
Γ. Ταβάρες
11.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις