Με τα γκολ σε Ευρώπη και Σουηδία

Με τα γκολ σε Ευρώπη και Σουηδία

Χαιρετώ τη παρέα του koubanezos.gr! Τετάρτη έφτασε και επιστρέφει η ευρωπαϊκή αγωνιστική δράση. Τι παιχνίδια θα δούμε εν μέσω καλοκαιριού δύσκολο να ξέρουμε, αλλά σίγουρα κρίνονται πολλά από δω και πέρασε μικρό χρονικό διάστημα. Δύο προτάσεις για σήμερα τις βλέπουμε αμέσως.

Αρχή από Ευρώπη και το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον LASK Λιντζ. Ρεβάνς του 0-5 του πρώτου παιχνιδιού, φυσικά δε τίθεται θέμα ποιος θα είναι στην επόμενη φάση, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ μετά κορωνοϊού είναι άλλη ομάδα. Πολύ καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, με όλα της τα αστέρια πλέον έχει βάλει πλώρη για τη κατάκτηση του Europa. Η LASK έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν, αλλά τώρα έχει ένα μήνα απραξίας, από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και διαφορά στην αγωνιστική κατάσταση. Η LASK δε κλείστηκε φέτος με κανένα αντίπαλο, δε νομίζω να το κάνει και σήμερα. Έτσι και αλλιώς έχει τη 5αρα στη πλάτη. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα ανοίξει από νωρίς.

Συνεχίζουμε με Σουηδία και το παιχνίδι Χάμαρμπι – Φάλκενμπεργκ. Στην 8η θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι στο – 9 από τη πρωτοπόρο Μάλμε. Ή του ύψους ή του βάθους φέτος, δύσκολα μπορείς να τους ψυχολογήσεις. Βέβαια μετά από τόσες αγωνιστικές, αφού δεν έχει ανοίξει περισσότερο η ψαλίδα είναι θετικό για αυτούς. Από την άλλη μεριά η Φάλκενμπεργκ ισοβαθμεί στη ζώνη του υποβιβασμού με την Έστερσουντ. Ακόμα μια χρονιά που θα παλέψει για τη σωτηρία της, ίσως να μη τα καταφέρει αν συνεχίσει έτσι.

Παραδοσιακά η Χάμαρμπι ξεσπάει με τη Φάλκενμπεργκ και τα παιχνίδια τους έχουν πολλά γκολ. Η Φάλκενμπεργκ παρόλο που παίζει ακόμα μια χρονιά την επιβίωση της, δε δείχνει να μαζεύεται αμυντικά. Έχει πολλά θέματα και δέχεται γκολ με ευκολία. Η Χάμαρμπι αν και ασταθής έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά για να κάνει τη διαφορά και να πάρει το τρίποντο. Συνδυαστικό ποντάρισμα με νίκη των γηπεδούχων εδώ.

Μονό

22:00 Μάντσεστερ Γ. – LASK  Λιντζ: Over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.20)

Μονό

20:00 Χάμαρμπι – Φάλκενμπεργκ: 1 & over 2,5 & over 2 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις