ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Απόδοση… πρόκληση το 3.75

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Τελευταία αγωνιστική για τα play off της ελληνικής Super League, με τη στήλη του Bet of the day να ασχολείται με το ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

  • ΟΑΚΑ (69.618), Αθήνα
  • ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
  • Ο Ολυμπιακός μετράει 14 σερί αναμετρήσεις δίχως ήττα από την ΑΕΚ. Τελευταία νίκη της Ενωσης στις 7 Φεβρουαρίου του 2018, εντός με 2-1 για το κύπελλο.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη στο 58′. Μέχρι το 78′ κρατούσε το σκορ. Κατάφερε να ηττηθεί με 3-2 και να μείνει εκτός Ευρώπης. Πρόκειται για κατόρθωμα, απολύτως δικαιολογημένη η γκρίνια και η δυσαρέσκεια από τον κόσμο, κάκιστο το κλίμα στα αποδυτήριά της. Από… αύριο γυρίζει σελίδα με την παρουσία του Αλμέιδα στον πάγκο της.

Απουσίες: Τιμωρημένοι οι Μάνταλος και Αμραμπατ. Πάντα εκτός οι Σιμόες, Βράνιες και Γέβτιτς. Δεν θα ρισκάρει ο πρώτος σκόρερ Αραούχο. Προβλήματα έχουν οι Σιμάνσκι και Τζαβέλλας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Κορνέζος, Μήτογλου, Μοχαμαντί – Σάκχοφ, Κριχόβιακ, Μουστακόπουλος – Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Κοσίδης.

Stat attack: Μετράει 5 goal/goal στα 7 τελευταία παιχνίδια της.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Εμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έπειτα ακολούθησε η φιέστα τίτλου. Αδιάφορη η αναμέτρηση, δεν ενθουσίασε η ομάδα του Μαρτίνς, ενώ ο προγραμματισμός των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν έχει ήδη εκκινήσει.

Απουσίες: Εκτός αποστολής οι Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Ροντρίγκες. Παρών ο Φορτούνης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Κίτσος – Κουντέ, Κανέ, Καρβάλιο – Μασούρας, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά.

Stat attack: Το αμφίτερμα επαληθεύτηκε στις 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις του.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απόδοση... πρόκληση το 3.75

Ο φαβοριτσιμός της ΑΕΚ δεν δικαιολογείται από καμία οπτική γωνία. Δεν υπερτερεί σε κανένα σημείο του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ο οποίος είτε αγωνιστεί με τους βασικούς, είτε με εκτεταμένο ροτέισον, έχει αποδείξει πως αποτελεί ομάδα που προσπαθεί και δεν παραδίδεται. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 3.75 από τη Novibet στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
20:00
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις