Η χρονιά της Μπάρτσα

Προγνωστικά Final 4

Το ζευγάρι του τελικού ψάχνει στα προγνωστικά Final 4 ο Νίκος Στυλιαράς, σε τιμές που φτάνουν το 4.30.

To Final 4 του Βελιγραδίου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακό και Εφές να διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο. Προγνωστικά Final 4

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Οι δύο ημιτελικοί είναι εξαιρετικά αμφίρροποι με τον Ολυμπιακό και την Εφές να κοντράρονται στον πρώτο χρονικά. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες σεζόν τους στην Euroleague, παίζοντας απολαυστικό μπάσκετ και ήταν σταθεροί σε όλο το διάστημα της κανονικής διάρκειας. Με ηγέτες τους Σλούκα και Βεζένκοφ, η ομάδα του Μπαρτζώκα πάει στο Βελιγράδι για το τρόπαιο και μόνο, ενώ θα έχει και πολύ λαό στο πλευρό του.

Η Εφές από την μεριά της, παρουσίασε ανώμαλο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, όμως στα κρίσιμα (τελευταίες αγωνιστικές της regular season και play off κόντρα στην Αρμάνι) θύμισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Η ομάδα του Αταμάν διαθέτει δύο από τους πιο χαρισματικούς σκόρερς των ευρωπαϊκών γηπέδων και φυσικά αναφέρομαι στο δίδυμο Λάρκιν-Μίσιτς.

Δίνω μικρό προβάδισμα στους Τούρκους γιατί έχουν βρει και πάλι την ταυτότητα του νικητή που είχαν πέρυσι.

Στον ισπανικό «εμφύλιο», η Μπαρτσελόνα έδειξε πως είναι σαφώς ανώτερη της Ρεάλ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και -στην κυριολεξία- η ομάδα του Σάρας έχει κερδίσει αυτή του Λάσο όπου την έχει πετύχει. Μπορεί οι Μαδριλένοι να είναι κάπως ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα, όμως οι Καταλανοί -και με την επιστροφή του Χίγκινς- είναι πιο πλήρεις και καλύτερη ομάδα συνολικά.

Η Μπαρτσελόνα έχει σαφές προβάδισμα στα μάτια μου να είναι αυτή που θα αποτελέσει τη μία από τις δύο φιναλίστ.

Προγνωστικά Final 4

Η στοιχηματική μου πρόβλεψη είναι το ζευγάρι του τελικού να είναι το Εφές – Μπαρτσελόνα και οι Ισπανοί να κατακτήσουν το τρόπαιο, που προσφέρεται στο 4.30 στη Novibet. Στο σενάριο της επανάληψης του περσινού τελικού, η ομάδα του Γιασικεβίτσιους θα θέλει να πάρει εκδίκηση από την Εφές και να είναι αυτή που θα χαμογελάσει φέτος. Η Μπάρτσα έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις, έχει παίξει το πιο σταθερό μπάσκετ μέσα στη σεζόν και κατ’ εμέ είναι το φαβορί να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Βελιγράδι.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Μακροχρόνιο Euroleague
Ζευγάρι τελικού
Ανατολού Εφές - Μπαρτσελόνα
4.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις