Από το «αδιάφορο» του ΟΑΚΑ έως τον τελικό της Ανδαλουσίας

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην τελευταία αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό του Europa League ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα σε όλους τους Κουβανέζους που διαβάζουν. Δυστυχώς το Σαββατοκύριακο δεν μας πήγε και έγιναν τρομερά πράγματα για να μην πάμε ταμείο. Σήμερα όμως νέα εβδομάδα, νέο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο τελικός του Europa League είναι στο προσκήνιο στα προγνωστικά μας, ενώ έχουμε και το φινάλε των ελληνικών play off, όπου έχουν προκύψει διάφορες ευκαιριούλες. Πάμε λοιπόν παρέα να κάνουμε ακόμα ένα ταξίδι στα άδυτα του κουπονιού.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η χρονιά τελείωσε… με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους «κιτρινόμαυρους». Η Ένωση ηττήθηκε με 3-2 στο Βικελίδης από τον Άρη, γνωρίζοντας μία ντροπιαστική ήττα και αποτυγχάνοντας να πετύχει να βγει στην Ευρώπη. Θα λέγαμε πως αυτό το αποτέλεσμα αποτυπώνει πλήρως, την φετινή σεζόν, η οποία αποτελεί την χειρότερη μετά εκείνη του υποβιβασμού της. Η οργή του κόσμου είναι ευδιάκριτη και η απογοήτευση ξεχειλίζει. Πλέον θέλει όπως – όπως να τελειώσει το μαρτύριο και να πάει το καλοκαίρι με νέο προπονητή, να κάνει το απαραίτητο rebuilt.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός, ούτε εκείνος βρίσκεται στην πιο επιθυμητή κατάσταση, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις προβληματίζουν, ενώ δεν κέρδισε ούτε στον αγώνα της φιέστας. Παρόλα αυτά πανηγύρισε το 47ο πρωτάθλημα του, οπότε ο ενθουσιασμός κάπως ηρέμησε τα πράγματα. Κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ ώστε να διατηρήσει την καλή παράδοση με την ΑΕΚ και να συνεχίσει ο Μαρτίνς το σερί του με τους «κιτρινόμαυρους». Το θετικό κλείσιμο της σεζόν είναι ζητούμενο για να αρχίσει ομαλά η επόμενη. 

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Από επισκέψεις οπαδών στα γραφεία και στην προπόνηση έως το περίεργο κλίμα στα αποδυτήρια. Υπάρχει στενοχώρια και το φινάλε της σεζόν, μοιάζει λύτρωση για όλους. Οι ερυθρόλευκοι θα κατέβουν με σκοπό να επικρατήσουν και να βουλώσουν και τα τελευταία στόματα που τους καυτηριάζουν μετά τις απώλειες βαθμών με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Εξάλλου θα έχει και κίνητρο, διότι θα παραταχθεί με νέα πρόσωπα, που θα μπουν με τα μπούνια για να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν. Το Χ2 πληρώνει καλά, στο 1.78 από το Pamestoixima.gr.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός για φέτος. Δύο ομάδες με αρκετό ενθουσιασμό, που χτυπάνε τον αντίπαλο και μπορούν να δείχνουν αμυντική και επιθετική συνέπεια. Η Άιντραχτ ολοκλήρωσε τον άθλο της, αποκλείοντας και την Γουέστ Χαμ, με τρομερό ποδόσφαιρο και στις δύο αναμετρήσεις. Οι «αετοί» με τον τρελό κόσμο στο πλευρό τους στοχεύουν στο ευρωπαϊκό τίτλο και όλο τους το είναι… εκεί είναι. Φυσικά και η αντίπαλο τους, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Οι Σκωτσέζοι, απέκλεισαν με δύο γερμανικές ομάδες, λυγίζοντας στο Άιμπροξ την Λειψία. Με μερικούς παίκτες διαμαντάκια και καθαρά βρετανικό στυλ, έχουν βαρέσει στο ψαχνό τους πάντες και θέλουν να καταφέρουν ότι δεν κατάφερε η ομάδα του 2008.

Εκτίμηση: Είναι ένας τελικός και σε έναν τελικό προγνωστικά δεν χωρούν. Ωστόσο η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Άιντραχτ, δεν συγκρίνεται. Η Ρέιντζερς ότι έκανε το έκανε κυρίως στο γήπεδο της και δεν ξέρουμε άμα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τελικού. Οι Γερμανοί σίγουρα έχουν μάθει από τα λάθη των άλλων δύο κλαμπ που αποκλείστηκαν και έχουν καθαρίσει αρκετά μεγαλύτερα μεγέθη για να είναι εδώ. Θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας την κατάκτηση τροπαίου που πληρώνει στο 1.70  από το Stoiximan, ενώ σαν fun bet κρατάμε τον άσσο στο 2.30. 

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
20:00
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Χ2
1.78
BET: 15 units
Μονό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς
Κατάκτηση: Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1.70
BET: 25 units
Funbet
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς
1
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις