Νιούκαστλ – Άρσεναλ: «Κανονιέρηδες» πόσο θέλετε το Champions League;

Νιούκαστλ Άρσεναλ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της Premier League, Νιούκαστλ - Άρσεναλ, από την στήλη Bet of the Day.

Ο πρώτος από τους δύο τελικούς που πρέπει να κερδίσει η Άρσεναλ, για να βρεθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, είναι αυτός απέναντι στη Νιούκαστλ. Η ομάδα του Λονδίνου δίνει μάχη σώμα με σώμα με την μισητή Τότεναμ για την προνομιούχο τέταρτη θέση της Premier League, ωστόσο οι κανονιέρηδες κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Η στήλη Bet of the Day δίνει τα προγνωστικά της για τον αγώνα.

  • «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (52.305), Νιούκαστλ.
  • Συνολικά έχουν αναμετρηθεί 53 φορές σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Άρσεναλ έχει κερδίσει 33 φορές, ενώ η Νιούκαστλ δέκα, με τις ισοπαλίες να είναι επίσης δέκα.
  • Η Νιούκαστλ έχει να κερδίσει την Άρσεναλ από τις 15 Απριλίου 2018, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Νιούκαστλ

Ρεπορτάζ: Χωρίς άγχος αφού πλέον απέφυγε τον υποβιβασμό, η Νιούκαστλ υπέστη βαριά ήττα από την ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι με 5-0. Οι «καρακάξες» απολαμβάνουν πλέον τις υπόλοιπες αγωνιστικές, χωρίς να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Απουσίες: Πέντε οι απουσίες για τον Έντι Χάου. Τζόντζο Σέλβι (χαφ), Φεντερίκο Φερνάντεζ (σέντερ μπακ), Τζαμάλ Λιούις (αρ. μπακ), Ισάκ Χέιντεν (χαφ) και Τζο Γουίλοκ (μεσοεπιθετικός).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3):  Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Λασέλς, Μπερν, Τάργκετ – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Ζοέλιντον, Αλμιρόν, Γουίλσον, Σεντ-Μαξιμέν.

Stat Attack: Εφτά από εννέα τελευταία ματς πρωταθλήματος ήταν no goal.

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Ηττήθηκε στο ντέρμπι Λονδίνου στην έδρα της Τότεναμ (3-0) και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας. Ωστόσο οι «κανονιέρηδες» κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς με ισάριθμες νίκες στις δύο αγωνιστικές που απομένουν κλειδώνουν θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Απουσίες: Αρκετά τα προβλήματα για τον Μικέλ Αρτέτα, που θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον κεντρικό αμυντικό Χόλντινγκ, τον χαφ Τόμας Πάρτεϊ και τον αριστερό μπακ Κίεραν Τίρνι. Ο Γκάμπριελ αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από το ματς με την Τότεναμ και δίνεται αμφίβολος, ενώ ο Μπεν Γουάιτ δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ωστόσο αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ραμσντέιλ – Τομιγιάσου, Γουάιτ, Σέντρικ, Ταβάρες – Τσάκα, Ελνένι – Σάκα, Όντεγκααρντ, Σμιθ-Ρόου – Ενκέτια.

Stat Attack: Στα 16 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα δεν έχει ισοπαλία (9-0-6).

Νιούκαστλ - Άρσεναλ: «Κανονιέρηδες» πόσο θέλετε το Champions League;

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους Λονδρέζους πέραν της νίκης. Ωστόσο τα προβλήματα στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» είναι αρκετά, για αυτό και η τσιμπημένη τιμή στο διπλό. Η Νιούκαστλ έχει δείξει πως μετά την έλευση του Έντι Χάου έχει βελτιωθεί, αλλά δε θα ρισκάρει κιόλας. Περιμένω ένα ματς με την Άρσεναλ να έχει την κατοχή και τους γηπεδούχος να περιμένουν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να παραβλέψω το κίνητρο που έχει η ομάδα του Αρτέτα, ακόμα κι αν στην Premier League δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Βασιζόμενος στην σημαντικότητα του αγώνα για την Άρσεναλ και την παράδοση, καταλήγω στο διπλό με χαμηλό σκορ.

Μονό
22:00
Νιούκαστλ - Άρσεναλ
2 & under 3,5
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις