Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας: Αρκετά σημαντικό το σημερινό παιχνίδι της Έβερτον στην προσπάθεια της να κρατηθεί στην Premier League.

Η Έβερτον υποδέχεται την Μπρέντφορντ για τα προγνωστικά Αγγλίας,  σε ένα παιχνίδι must – win που θα την κρατήσει με το ενάμισι πόδι στην Premier League. Τα «ζαχαρωτά» έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος, έχοντας μόνο μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Η Μπρένφτορντ είναι αδιάφορη μεν αλλά…

Να θυμίσω πως στην Αγγλία και ειδικά στην Premier παίζει σημαντικό ρόλο η θέση που θα τερματίσεις. Ανάλογα λοιπόν την θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα έχει και τα ανάλογα έσοδα, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ακόμα και αν βγεις 8ος.Το «prize money», αφορά στο ποσό που έχει καθοριστεί να παίρνει ως μπόνους η κάθε ομάδα, με βάση τη θέση που τερματίζει στο πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα κερδίζει 1.9 εκατ. λίρες, για κάθε θέση που τερματίζει πάνω από την τελευταία! Οπότε καμία ομάδα δεν είναι ας πούμε.. αδιάφορη. Σήμερα όμως αναμένω ένα «Γκούντισον Παρκ» γεμάτο που θα ωθήσει την ομάδα του Μερσεσάιντ. Ο άσος στο 2.10 μου κάνει. Ένα και καλό σήμειο για απόψε. Καλή τύχη σε όλους στα σημερινά προγνωστικά Αγγλίας.

Για την γνώση: Κάθε ομάδα που συμμετέχει στην Premier League παίρνει ως equal share το ποσό των 79 εκατ. λιρών, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα κατανέμονται ανάλογα με την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος και τον αριθμό των τηλεοπτικών αγώνων της κάθε ομάδας. Υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό για τα έσοδα από την τηλεόραση, που ανέρχεται σε 12.3 εκατ. λίρες για τη μετάδοση έως και 10 παιχνιδιών, με τους συλλόγους να κερδίζουν επιπλέον 1.1 εκατ. λίρες, για κάθε έναν αγώνα που μεταδίδεται τηλεοπτικά, πάνω από το πλαφόν των 10 ματς!

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
18:30
Έβερτον - Μπρέντφορντ
1
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις