Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 15/5) – Ένα βήμα πριν το φινάλε

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 15/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 15/5) - Ένα βήμα πριν το φινάλε

Τότεναμ – Μπέρνλι (14:00): Προφανής η χαοτική διαφορά στις αποδόσεις μετά και τη νίκη της Τότεναμ κόντρα στην Άρσεναλ. Η Μπέρνλι έχει τη κατάσταση σωτηρία στο χέρι της, αλλά γενικά δε με πείθει. Σφιχτό αναμένεται το ματς, δύσκολα θα σπάσει ο άσος, σε combo με under 4,5 στο 1.70 στη Novibet, κάτι γίνεται. 

Λιντς – Μπράιτον (16:00): Έχει καταρρεύσει η Λιντς η οποία μόνο στο χέρι της δε κρατά πλέον τη σωτηρία. Ίσως δε της είναι αρκετό ούτε το 2/2 στο φινάλε. Η Μπράιτον μετά από μια μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος, κλείνει ονειρικά τη σεζόν, ούσα σε τρομερή κατάσταση. Δε νομίζω να χαριστεί στους γηπεδούχους, οκ το Over στο 1.80 στη Winmasters.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (16:00): Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη αλλά η Σίτι, δείχνει πως δεν αστειεύεται και συνεχίζει τις επιβλητικές εμφανίσεις. Η Γουέστ Χαμ έχει βαθμολογικό κίνητρο και σαφώς αποτελεί δυσκολότερο αντίπαλο, απ’ ότι λένε οι αποδόσεις . Τουλάχιστον δίκαιο να ποντάρουμε στο αμφίτερμα στο 1.75 στο Pamestoixima.gr. 

Νάπολι – Τζένοα (16:00): Ομάδες που είχαν καλές σχέσεις, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει. Η Τζένοα ψάχνει αποκλειστικά το 2/2 στο φινάλε και ίσως να μην είναι και αρκετό. Η Νάπολι φανερά αδιάφορη, αλλά δε νομίζω να το αφήσει το παιχνίδι. Στο 1.75 το Over 2.5 στη Novibet.

Έβερτον – Μπρέντφορντ (18:30): Αδιάφορη και τυπικά η Μπρέντφορντ μετά τη τριάρα στη Σαουθάμπτον. Η Έβερτον δεν κλείδωσε τη παραμονή με τη Γουότφορντ, αλλά μπορεί να το κάνει εντός έδρας σήμερα. Φυσικά και έχει αξία ο άσος σε τιμές 2.10 στο Pamestoixima.gr. 

Μίλαν – Αταλάντα (19:00): Η Μίλαν είναι ένα βήμα πριν από ένα απίστευτο πρωτάθλημα. Η Αταλάντα έχει να ηττηθεί επτά χρόνια στο Μιλάνο και έχει φυσικά τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Τρομερά αμφίρροπο το παιχνίδι, αλλά σιγά μη χάσουν οι Μιλανέζοι σε αυτό το σημείο. Οκ ακόμα και σε αυτές τις τιμές ο άσος στο 1.70 στη Winmasters. 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη (20:30): Κλείδωσε Champions League η ομάδα του Σιμεόνε και πλέον είναι άνετη. Η Σεβίλλη δείχνει «σκασμένη» στο φινάλε, χρειάζεται βαθμούς για να σιγουρέψει τουλάχιστον τη 4η θέση. Δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι, έχει λογική το Under ακόμη και σε τιμές του 1.76 στη Betshop. 

Χετάφε – Μπαρτσελόνα (20:30): Πρέπει να μαζέψει έστω ένα βαθμό για να αισθάνεται ασφαλής η Χετάφε. Η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση, αλλά έχουν μαζευτεί απουσίες. Σε τιμές αουτσάιντερ το over 2,5 μπαίνει στις επιλογές μου στο 2.00 στη Novibet. 

Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ (20:30): Οπωσδήποτε νίκη ψάχνει η Βιγιαρεάλ για να προσπεράσει την σημερινή της αντίπαλο. Έκαστες έρχονται από άνετες νίκες απέναντι σε Βαγιεκάνο και Κάντιθ αντίστοιχα. Κλείνουν με δύσκολα παιχνίδια τη σεζόν, απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Η εμπιστοσύνη μου στους καλύτερους στο φινάλε γηπεδούχους, Στο 2.10 στη Betshop. 

Κάλιαρι – Ίντερ (21:45): Η Κάλιαρι κατάφερε να παίζει την σωτηρία της στο φινάλε των αγωνιστικών. Σαφέστατα δε πείθει αγωνιστικά, σε αντίθεση με την Ίντερ που πάει μέχρι το φινάλε στη διεκδίκηση του τίτλου. Θα είχαμε στοιχειώδη υπόθεση αν απέδιδε έστω και τα βασικά η Κάλιαρι. Υπό αυτές τις συνθήκες το διπλό από ημίχρονο στο 2.00 στο Pamestoixima.gr έχει αξία.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις