Θα ζοριστούν οι «Πολίτες»

προγνωστικά

Δυάδα από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Ιταλίας έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση τριπλασιασμού.

Χαιρετώ τους φίλους του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα και το κουπόνι περιέχει πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις της τελικής ευθείας στα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Πάμε όμως χωρίς πολλά πολλά να δούμε τα προγνωστικά που έχω ξεχωρίσει.

Προγνωστικά Αγγλίας

Θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Στην 7η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, ενώ βρίσκονται στο κατόπι της 6ης θέσης που δίνει «καλύτερο» ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απέχουν τρεις βαθμούς από την Γιουνάιτεντ, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Στην έδρα τους παρουσιάζονται ιδιαίτερα αξιόμαχοι και στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράνε μόλις μια ήττα, έχοντας όμως σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με νίκη σήμερα ενδεχομένως να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, έχουν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, διατηρώντας έτσι καλό αήττητο σερί.

Πιστεύω λοιπόν πως δεν θα είναι εύκολο απόγευμα για τους «Πολίτες», γι’ αυτό και θα επιλέξω το goal/goal σε απόδοση 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Κουπόνι Ιταλίας

Η πρότασή μου θα κλείσει με την αναμέτρηση της Μίλαν με την Αταλάντα.

Στην κορυφή με απόσταση δύο βαθμών από την συμπολίτισσα Ίντερ βρίσκεται η γηπεδούχος, και έτσι δεν θέλει να σκέφτεται σε καμία περίπτωση ενδεχόμενη γκέλα. Διατηρεί σχεδόν τέσσερις μήνες αήττητη την έδρα της, καθώς η τελευταία ήττα καταγράφεται στις 17 Ιανουαρίου. Έκτοτε μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες με αποτέλεσμα να προσπεράσει την Ίντερ που ήταν για μεγάλο διάστημα πρώτη.

Στο κυνήγι ευρωπαϊκού εισιτηρίου βρίσκεται η Αταλάντα και αναμένεται κυριολεκτικά σφαγή αυτές τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Τρεις ομάδες ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στους 59 βαθμούς ( Ρόμα, Φιορεντίνα και Αταλάντα ), από τις οποίες η μία θα μείνει εκτός ευρώπης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει ρεκόρ 2-2-1, αλλά το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι τα πολλά γκολ που σημειώνονται καθώς έχει δώδεκα γκολ ενεργητικό και εννιά γκολ παθητικό.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Θα πάω με τα γκολ εδώ καθώς οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές μεσοεπθετικά, αλλά με θεματάκια στην άμυνα και θα επιλέξω το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.78 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 3.11
16:00
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
1.75
19:00
Μίλαν - Αταλάντα
Goal/goal & over 2,5
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις