Το μεγάλο φινάλε…

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Πέφτει η αυλαία σήμερα στη φετινή Ligue 2 με ανοιχτά μέτωπα σε 2η και 18η θέση. Τελικοί για Μπορντό και Μετς.

Γεμάτο Γαλλία το σημερινό πρόγραμμα καθώς έχουμε την τελευταία αγωνιστική της Ligue 2 (στις 20.00 όλα τα ματς) και την προτελευταία της Ligue 1 (όλα στις 22.00). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας, πάμε εν τάχει να τα δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Τελικός για Μπορντό

Το ματς με το μεγαλύτερο -ενδεχομένως- βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το Μπορντό – Λοριάν. Οι Γιρονδίνοι μετά και την ήττα στην Ανζέ (4-1) έμπλεξαν για τα καλά και πλέον το μόνο που προλαβαίνουν είναι η 18η θέση και τα μπαράζ (-4). Η Λοριάν από την άλλη βρίσκεται στο +3 από την 18η Σεντ Ετιέν και χρειάζεται 4 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια της για να εξασφαλίσει την παραμονή ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι «στεφανουά».

Υποχρεωμένη να επιτεθεί η Μπορντό, κάτι που θα αφήσει εκτεθειμένη την αφελή άμυνά της στην ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της Λοριάν. Έχουν πάρει παιχνίδι βέβαια τα πονταρίσματα σε γκολ και έχουν χάσει πλέον την αξία τους, μπορούμε όμως να ψάξουμε ένα combo με γκολ από το ημίχρονο.

Μονόπλευρο το κίνητρο στο Μετς – Ανζέ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία νίκη απέναντι στη Λιόν (3-2) και «ζωντάνεψαν» τις ελπίδες τους για σωτηρία. Βρίσκονται όμως ακόμα εντός ζώνης, στο -3 από τη Σεντ Ετιέν και θέλουν μόνο νίκη σήμερα καθώς ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική το ταξίδι στο Παρίσι. Η Ανζέ από την άλλη με τη νίκη κόντρα στη Μπορντό (4-1) εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Ligue 1 και μπορεί πλέον να χαλαρώσει.

Είτε το πιστεύει είτε όχι η Μετς, πρέπει να κερδίσει στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς. Όσο ο άσσος κυκλοφορεί σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό αξίζει, αλλά όχι παρακάτω.

Μια από τα ίδια ισχύουν και στο Σεντ Ετιέν – Ρεμς. Και εδώ οι «στεφανουά» είναι που «καίγονται» για βαθμούς, η Ρεμς είναι αδιάφορη εδώ και καιρό. Ναι μεν κεκλεισμένων των θυρών σήμερα το «Ζοφρουά Γκισάρ», επιβάλλεται όμως να μιλήσει η φανέλα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γύρω στο 1,70 ο απλός άσσος, μπορεί να συνδυαστεί και με το under καθώς αν βρει ένα γκολ σχετικά νωρίς η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει λογικά να ρίξει και τον ρυθμό.

Αναμέτρηση με μόνο έναν ενδιαφερόμενο είναι και το Μονακό – Μπρεστ. Οι «Μονεγάσκοι» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς μετρούν 8 συνεχόμενες νίκες που τους έχουν φέρει σε απόσταση βολής από την 2η Μαρσέιγ (-3). Μοναδικός στόχος σήμερα οι τρεις βαθμοί απέναντι στην αδιάφορη από καιρό Μπρεστ, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των Μασσαλών στη Βρετάνη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στις 7 από τις 8 νίκες η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα ενώ στις 6 βρήκε γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Στο 1,80 να βρουν δίχτυα και στα δύο ημίχρονα οι «ερυθρόλευκοι», μας κάνει.

Προγνωστικά Γαλλίας: Μάχη για την 2η θέση

Στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 2, μοναδικές εκκρεμότητες είναι η 2η θέση που παίζεται ανάμεσα σε Οσέρ και Αζαξιό και η 18η ανάμεσα σε Ροντέ και Κεβιγί.

Η Ροντέ με τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Τουλούζ και Μπαστιά κατάφερε να αποκτήσει σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με την Κεβιγί και να χρειάζεται ένα βαθμό στο εντός με την αδιάφορη Καέν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Μια Καέν που αποχαιρέτησε με νίκη τους φιλάθλους της την προηγούμενη εβδομάδα και ενδέχεται να έχει ήδη το μυαλό της στις διακοπές.

Στο 2.40 ο άσσος, παίζεται και με την κάλυψη του dnb αφού και το Χ αρκεί στη Ροντέ.

Νίκη για να ελπίζει θέλει και η Οσέρ απέναντι στην Αμιάν. Εντυπωσιακό δεύτερο γύρο πραγματοποίησε η ομάδα του Ζαν Μαρκ-Φυρλάν (11-5-2) και έχει φτάσει μια ανάσα από τη 2η θέση και την απευθείας άνοδο στη Ligue 1. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι στο χέρι της καθώς αν την ίδια ώρα κερδίζει η Αζαξιό την Τουλούζ δεν θα έχει καμία σημασία ό,τι και αν κάνει η Οσέρ. Παρ’ όλα αυτά, περιμένω από τους «διπλωμάτες» να φέρουν εις πέρας την σημερινή τους αποστολή απέναντι στην -εδώ και καιρό αδιάφορη- Αμιάν και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει.

Καμία αξία προφανώς στα 1,30 και 1,40 του άσσου. Η λογική λέει ότι η Οσέρ θα προσπαθήσει να μπει δυνατά και να βρει γρήγορα γκολ, μεταφέροντας έτσι το άγχος στην Αζαξιό. Πάνω από διπλασιασμό προσφέρει ο άσσος από ημίχρονο και θα μπει στις επιλογές μας.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
20:00
Οσέρ - Αμιάν
1 ημίχ. / 1 τελ.
2.15
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ροντέ - Καέν
1 dnb
1.74
BET: 25 units
Μονό
22:00
Μπορντό - Λοριάν
Goal/goal & over 2,5 & over 0,5 στο 1o ημ.
1.92
BET: 20 units
Ρίσκο
22:00
Μπορντό - Λοριάν
Goal/goal στο 1ο ημ.
3.45
BET: 7 units
Μονό
22:00
Μετς - Ανζέ
1
1.98
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σεντ Ετιέν - Ρεμς
1 & under 3,5
2.55
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μονακό - Μπρεστ
Μονακό να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις