Γκολ αξίας στο τριήμερο

Γκολ αξίας στο τριήμερο

Προγνωστικά: Σε αγώνες του τριημέρου που κρύβουν γκολ και θέαμα ποντάρει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος, δίνοντας βέβαια και ένα δυνατό σημείο.

Καλησπέρα, καλησπέρα. Την Τετάρτη η Έβερτον αποφάσισε να μην παίξει ποδόσφαιρο και να μας οδηγήσει… στον κουβά. Σήμερα εμείς αλλάζουμε λίγο τακτική, αφήνοντας πίσω τα μονά αποδεκτά και πιάνοντας τις αγαπημένες δυαδούλες. Τέσσερα παιχνίδια θα μελετήσουμε σήμερα από το μενού του Σαββατοκύριακου στα προγνωστικά μας, με στόχευση στους αγώνες που θα είναι «περισσότερο χύμα» και θα προσφέρουν γκολ και αρκετή δράση. Αφήνουμε τις εισαγωγές και πάμε στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Σέλτικ – Μάδεργουελ & Ρόμα – Βενέτσια 

Ξεκινάμε με την φιέστα των πρωταθλητών Σκωτίας, οι οποίοι επέστρεψαν στον θρόνο τους έπειτα από τρία χρόνια. Η πράσινη αρμάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, μπόρεσε φέτος να κυριαρχήσει στα εγχώρια, βγάζοντας από νωρίς εκτός διεκδίκησης την Ρέιντζερς. Πλέον έχοντας τον τίτλο στο τσεπάκι της και με ένα γεμάτο γήπεδο να την περιμένει, θα θελήσει να γιορτάσει με το κοινό της, σε μία φιέστα γεμάτη φωνές και ψυχή. Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα παραταχθεί με μία πιο ελεύθερη λογική απέναντι σε μία ομάδα, που την προηγούμενη αγωνιστική και αυτή εξασφάλισε τον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου. Όλα λοιπόν προμηνύουν έναν αγώνα με γκολ και θέαμα, καθώς όπως είναι λογικό κανένας τους δεν θα έχει όρεξη να παίξει άμυνα ή με ιδιαίτερη τακτική. Μάλιστα ίσως να πάρουν χρόνο και παίκτες που δεν είχαν ιδιαίτερη συνεισφορά μέσα στην σεζόν, οπότε να προσπαθήσουν να δείξουν και εκείνοι πράγματα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η επιλογή μας από αυτόν τον αγώνα, θα στραφεί στα γκολ. Το over 2,5 είναι χαμηλά αλλά ότι πρέπει για μία δυάδα διπλασιασμού, το συναντάμε στο 1.42 και το βάζουμε με την παρακάτω επιλογή, από το Stoiximan.

Πάμε και στην Ρώμη. Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Βενέτσια σε έναν αγώνα περισσότερο τελικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ελπίζουν σε ένα θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι Βένετοι πρέπει να πάρουν δύο νίκες και να μην επικρατήσει καμία άλλη από τους αντιπάλους τους, πράγμα λίγο δύσκολο. Από την άλλη οι Ρωμαίοι, επιζητούν μία ακόμα νίκη που θα τους βάλει για τα καλά στην εξίσωση της έκτης θέσης, ώστε να μην κατέβουν με το άγχος στον τελικό του Conference League και να προσελκύσουν τον αγώνα με ηρεμία αποκλειστικά και μόνο για το τρόπαιο. Έχουν σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων και ίσως είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να ξεσπάσουν μία τέτοια ομάδα. Θεωρούμε πως θα βγάλουν γκολ, το over 2,5 συμπληρώνει ωραία την παραπάνω επιλογή μας και την βάζουμε σε δυάδα διπλασιασμού, στο 1.42 και αυτό στο Stoiximan.

Γουλβς – Νόριτς & Γιουβέντους Λάτσιο

Την Κυριακή το πρόγραμμα στοιχηματικά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο ξεχωρίσαμε ένα σημείο από την Αγγλία. Η Γουλβς που κυνηγάει την έκτη θέση φιλοξενεί την υποβιβασμένη Νόριτς. Οι «Λύκοι» προέρχονται από ένα τραγικό σερί αποτελεσμάτων, με την πεντάρα από την Σίτι να βγάζει στην φόρα όλα τους τα προβλήματα. Πλέον χρειάζονται βαθμούς για την εξάδα και ο αγώνας με την τελευταία και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, φαντάζει ως την τέλεια ευκαιρία για νίκη και ανασύνταξη. Ο άσος είναι καλός στο 1.47 δεδομένου και με την εικόνα παραίτησης που παρουσιάζει η Νόριτς, θα το επιλέξουμε, από το Pamestoixima.gr.

Την Δευτέρα το βράδυ Γιουβέντους κα Λάτσιο συγκρούονται στο Τορίνο. Η «Μεγάλη Κυρία» είναι πληγωμένη από την ήττα στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας και θέλει να πάρει ένα τρίποντο που θα φτιάξει την εικόνα της. Από την άλλη η Λάτσιο καίγεται για βαθμούς ώστε να συγκρατήσει την θέση της μέσα στην ευρωπαϊκή ζώνη και να μην έχει μπλεξίματα την τελευταία αγωνιστική. Αμφότερες παίζουν επιθετικά, αμφότερες δεν παίζουν άμυνα και δεν πιστεύουμε πως θα παίξουν ειδικά σε ένα τέτοιο ματς. Το αμφίτερμα είναι σε αποδεκτές αποδόσεις, το επιλέγουμε στο 1,61 από το Pamestoixima.gr και το συνδυάζουμε σε μία δυάδα με την παραπάνω επιλογή που μας δίνει το εξαιρετικό 2.33

Έμπολι – Σαλερνιτάνα

Πάμε και στο μονό αποδεκτό μας. Μεγάλο παιχνίδι με την Έμπολι να κοντράρει την Σαλερνιτάνα, με τους φιλοξενούμενους να γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης τους τελειώνουν με τον πιο όμορφο τρόπο το παραμύθι που άρχισαν. Οι «Ιππόκαμποι» έχουν καταφέρει να γυρίσουν από μία σχεδόν τελειωμένη κατάσταση και πλέον είναι ένα τρίποντο μακριά από την παραμονή. Την προηγούμενη αγωνιστική ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις σε ένα παιχνίδι δικό τους και τώρα, ταξιδεύουν σε μία δύσκολη έδρα για ένα ματς τελικό. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι και θα παίξουν για την τιμή των όπλων καθώς εδώ και αγωνιστικές έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Δυσκόλεψαν την Ίντερ και αναμένεται να βάλουν εμπόδια και στην ομάδα από το Σαλέρνο, αφού εντός έδρας παρουσιάζουν σχετικά καλή εικόνα. 

Εκτίμηση: Θα είναι μεγάλη μάχη. Ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις η τύχη πάει μαζί με το κίνητρο, με την Σαλερνιτάνα να μας έχει αποδείξει πως και ρέντα διαθέτει αλλά και την νοοτροπία με τον Νικόλα στον πάγκο να πετυχαίνει μεγάλες νίκες. Άμα επικρατήσει το μεσημέρι του Σαββάτου καθάρισε και είναι μεγάλη κουβέντα αυτό, την ώρα που τον Γενάρη ήταν το πρώτο φαβορί για να πέσει. Αναμένεται να μασήσει σίδερα και εμείς θα την στηρίξουμε, παίρνοντας το ρισκαδόρικο αλλά καλοπληρωμένο διπλό στο 2.15 από το Stoiximan.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 2.01
14:15
Σέλτικ - Μάδεργουελ
Over 2,5
1.42
21:45
Ρόμα - Βενέτσια
Over 2,5
1.42
BET: 15 units
Μονό
16:00
Έμπολι - Σαλερνιτάνα
2
2.15
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.33 (15-16/5)
16:00
Γουλβς - Νόριτς (15/5)
1
1.45
21:45
Γιουβέντους - Λάτσιο (16/5)
Goal/goal
1.61
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις