Τσέλσι – Λίβερπουλ: Τρεις μήνες μετά, ανταμώνουν ξανά σε έναν τελικό

Τσέλσι – Λίβερπουλ

Ξανά τελικός Τσέλσι – Λίβερπουλ σε μια σεζόν. Η πρώτη κούπα κατέληξε στους «ρεντς». Τι θα συμβεί στο FA Cup; Ανάλυση & προτάσεις από το Bet of the Day.

Ο μεγάλος τελικός του FA Cup δεσπόζει στο κουπόνι του Σαββάτου και το Bet of the Day έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και προτάσεις από τη μεγάλη κόντρα Τσέλσι – Λίβερπουλ.

  • «Γουέμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Οκτώ κατακτήσεις FA Cup μετρά η Τσέλσι με τελευταία το 2018. Επτά η Λίβερπουλ, με πιο πρόσφατη το 2006. Πολυνίκης του θεσμού η Άρσεναλ με 14.
  • Οι δύο ομάδες συναντιούνται μόλις για δεύτερη φορά σε τελικό FA Cup. Η πρώτη ήταν το 2012, όταν και η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 τη Λίβερπουλ.
  • Έχουν αναμετρηθεί συνολικά, για όλες τις διοργανώσεις, 191 φορές. Τη μερίδα του λέοντος έχει η Λίβερπουλ, η οποία μετρά 83 νίκες, με την Τσέλσι να έχει 65. Ισόπαλες έληξαν 43 αναμετρήσεις.
  • Όσον αφορά τα ματς για το FA Cup, εδώ η Τσέλσι έχει τα πρωτεία με επτά νίκες έναντι τεσσάρων των «ρεντς».
  • Στον τελικό του Λιγκ Καπ (27/2): Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-0, με την ομάδα του Κλοπ να κερδίζει με 11-10 στα πέναλτι και να κατακτά το τρόπαιο.
  • Στο πρωτάθλημα: Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1 (28/8) & Τσέλσι – Λίβερπουλ 2-2 (2/1).
  • Τούχελ και Κλοπ θα κοντραριστούν για 19η φορά. Έχουν μεγάλη παράδοση, η οποία ξεκινά από τα χρόνια τους στην Bundesliga. Ο μάνατζερ της Λίβερπουλ μετρά εννιά νίκες, ενώ αυτός της Τσέλσι μόλις τρεις. Ισόπαλα έχουν λήξει έξι παιχνίδια.

Τσέλσι

Ρεπορτάζ: Εξασφάλισε ουσιαστικά, όχι ακόμη μαθηματικά, την έξοδό της στο Champions League με το εύκολο διπλό στη Λιντς. Άφησε έτσι πίσω της την ισοπαλία-σοκ στις καθυστερήσεις κόντρα στη Γουλβς. Προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Μάουντ, ενώ η κόκκινη του Τζέιμς της Λιντς στο 24’, απλούστευσε την κατάσταση. Το κλείδωσε στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ των Πούλισικ και Λουκάκου. Μένουν πλέον τα τυπικά για να σφραγίσει την τετράδα. Βρίσκεται στον τελικό του FA cup για τρίτη διαδοχική φορά και πέμπτη από το 2017 κι έπειτα. Ηττημένη έφυγε σε τρεις περιπτώσεις, το κατέκτησε μόνο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Stat attack: Ισόπαλα χωρίς σκορ έληξαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία πρώτα της ημίχρονα στην Premier League.

Απουσίες: Πάγια εκτός οι Χάντσον-Οντόι και Τσίλγουελ. Αμφίβολη η συμμετοχή των Κόβασιτς και Καντέ.

Ενδεκάδα (3-4-2-1): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ – Τζέιμς, Ζορζίνιο, Λόφτους Τσικ, Αλόνσο – Βέρνερ, Μάουντ – Χάβερτς.

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: O Στίβεν Τζέραρντ της έβαλε δύσκολα στο μεσοβδόμαδο ματς στο «Βίλα Παρκ», όμως βρήκε τον τρόπο να φύγει νικήτρια με 2-1 και να συνεχίσει να ελπίζει σε κάποια ήττα της Μάντσεστερ Σίτι, αν και τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον πολύ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ αλλά η απάντησή της ήταν άμεση ισοφαρίζοντας με τον Μάτιπ στο 6’. Είχε τα ηνία της αναμέτρησης και τελικά έφτασε στην ανατροπή με τον Μανέ στο 65’. Παίζει όλη τη χρονιά τις επόμενες δύο εβδομάδες αφού βρίσκεται και στον τελικό του Champions League.

Stat attack: Μετρά τρία διαδοχικά goal/goal σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ερχόταν από σερί τεσσάρων no goal αναμετρήσεων.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Απουσίες: Τραυματίστηκε και θα χάσει τον τελικό ο Φαμπίνιο. Κανένα άλλο σημαντικό πρόβλημα για τον Κλοπ.

Ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Κεϊτά, Χέντερσον, Τιάγκο – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ.

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Τρεις μήνες μετά, ανταμώνουν ξανά σε έναν τελικό

Όπως και ο τελικός του Λιγκ Καπ, έτσι κι αυτός, αναμένεται ισορροπημένος και αν κριθεί στο 90λεπτο, αυτό θα συμβεί στο γκολ. Ομάδα με μεγαλύτερο ταβάνι η Λίβερπουλ, όμως σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και φυσικά η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Θα πάρουμε το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους μετά τα 90’, με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 3.55 στο Pamestoixima.gr.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
18:45
Τσέλσι - Λίβερπουλ
Χ
3.55
Μονό
18:45
Τσέλσι - Λίβερπουλ
Κατάκτηση Λίβερπουλ στην παράταση
11.00
Σκόρερ
18:45
Τσέλσι - Λίβερπουλ
Γκολ Ντίας
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις