Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 13/5) – Φτωχό πρόγραμμα, αλλά με ευκαιρίες

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 13/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 13/5) - Φτωχό πρόγραμμα, αλλά με ευκαιρίες

Ούλου – Χόνκα (18:00): Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στην εκκίνηση της λίγκας. Μόλις μια ήττα για τη Χόνκα, ενώ αντιθέτως μόλις μια νίκη για την Ούλου. Δίκαια μοιρασμένο το σετ με φαβορί τους ποιοτικότερους φιλοξενούμενους, αλλά η Ούλου σίγουρα τα παλεύει τα παιχνίδια της. Από το φτωχό διπλό προτιμώ το over, σε τιμές 2.05 στη Betshop. 

Βάασα – Σεϊναγιοέν (18:00): Αρνητικό δε το λες το ξεκίνημα της Βάασα, αλλά παραμένει χωρίς νίκη εντός έδρας μετά από δύο αναμετρήσεις. Η Σεϊναγιοέν σε καμία περίπτωση δεν πείθει, με μόλις μια νίκη σε έξι αναμετρήσεις. Σε τρεις εξόδους μάλιστα έχει ισάριθμες ήττες με δέκα γκολ παθητικό. Δεν αντιλαμβάνομαι τις τιμές αουτσάιντερ στον άσο, με βολεύει να ποντάρω με κάλυψη στην ισοπαλία στο 1.55 στο Pamestoixima.gr. 

Άσκολι – Μπενεβέντο (21:30): Παιχνίδι για τα πλέι οφ ανόδου στην Ιταλία, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τη Πίζα. Από σερί πέντε αήττητων παιχνιδιών με τέσσερις νίκες μπαίνει η Άσκολι. Ενώ μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε, με τέσσερις ήττες έχει η Μπενεβέντο. Ισοδύναμες ομάδες, με τις αποδόσεις να το αποδεικνύουν. Δύσκολο για ποντάρισμα, καθαρά βάσει μομέντουμ θα προτιμήσω τους φορμαρισμένους γηπεδούχους στο 2.60 στη Novibet. 

Λούτον – Χάντερσφιλντ (21:45): Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ ανόδου ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Λούτον να είναι σε δύσκολη κατάσταση με τους τραυματισμούς. Η Χάντερσφιλντ έκανε πολύ δυνατό φίνις και στα μάτια μου έχει το πάνω χέρι για τη πρόκριση στο εν λόγω ζευγάρι. Καλύτεροι στη διαχείριση των αγώνων οι φιλοξενούμενοι, θα πάρουν το ποντάρισμα μου σε combo με λίγα γκολ. Στο 1.65 το X2 & under 4,5 στη Novibet. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ – Αλμερία (22:00): Δυνατό φίνις πραγματοποιεί η δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τρεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσαν οι γηπεδοχούχοι, αλλά απέναντι στη πρωτοπόρο πλέον Αλμερία, αλλάζει το πράγμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σκέφτονται απώλεια βαθμών οι ποιοτικότατοι φιλοξενούμενοι. Έχουν τη δυνατότητα για το ροζ φύλλο αγώνα, λογικά θα τα καταφέρουν. Στο 2.00 το διπλό στη Winmsters. 

Πάκος Φερέιρα – Μπενφίκα (22:15): Πόνεσε η ήττα από τη Πόρτο εντός, για τη Μπενφίκα, κυρίως ψυχολογικά. Η Πάκος είναι αδιάφορη και έχει κάκιστο ρεκόρ με τη Μπενφίκα, αφού μετράει εννέα συνεχόμενες ήττες. Δεν έχει αξία στοιχηματικά το παιχνίδι, τυπική η πρόταση στο διπλό σε combo με over 1,5 γκολ, στο 1.60 στο Pamestoixima.gr. Καθαρά βασιζόμενος στο ότι θα θέλει να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν η Μπενφίκα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις