Οριακές μάχες σε Ντάλας και Φιλαδέλφεια

Οριακές μάχες σε Ντάλας και Φιλαδέλφεια

Προγνωστικά NBA: Σε combo παιχτών στο Ντάλας και στον Τζίμι Μπάτλερ ποντάρει ο Σταμάτης Πίντζος στα αποψινά game 6 του NBA.

Επιστροφή στα αποψινά game 6 με μεγάλες μάχες σε Φιλαδέλφεια και Ντάλας. Μετρημένες αγορές σε ειδικά παιχτών θα κρατήσουμε στα προγνωστικά NBA μιας και τα περιθώρια στενεύουν για τις ομάδες.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά NBA: Απόντος Λάουρι αναλαμβάνει ο Τζίμι

Στο πρώτο μας χρονικά παιχνίδι οι Φιλαδέλφεια Σίξερς υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ στο πέμπτο παιχνίδι της. Με 3-2 προηγούνται οι Χιτ, με τις έδρες να έχουν επικρατήσει ως τώρα στη σειρά. Δεν θα κάνουμε κάποια πρόβλεψη νικητή σε αυτή την περίπτωση, κάθε αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη.

Κρατάμε όμως το όριο του Τζίμι Μπάτλερ για τις ασίστ και τα ριμπάουντ συνδυαστικά. Με τον Κάιλ Λάουρι απών, αναμένεται να έχει και πάλι πληθωρική εμφάνιση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας του. Με 9 πόντους και 6 ριμπάουντ ολοκλήρωσε την προηγούμενη αναμέτρηση που απουσίαζε και πάλι ο βασικός πόιντ γκαρντ του Μαϊάμι. Βατό το όριο στο 12,5.

Ακόμη ένα σημείο σε παίχτη που υπάρχει ενδιαφέρον, είναι το under σε πόντους και ριμπάουντ του Τζοέλ Εμπίντ. Σφίγγει τα δόντια και αγωνίζεται τραυματίας στην προσπάθεια του να ενισχύσει την ομάδα του. Μέχρι στιγμής τρέχει 3/3 under στη σειρά στο όριο των  36,5 πόντων & ριμπάουντ.

Προγνωστικά NBA: Combo με under στο 2,82, κάτι χρωστάει ο Κρις Πολ

Στη δεύτερη αποψινή αναμέτρηση, οι Ντάλας Μάβερικς υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς σε μια συναρπαστική ως τώρα σειρά, με τις έδρες και σε αυτή την περίπτωση να έχουν τον πρώτο λόγο. Με ειδικά παιχτών θα κινηθούμε και εδώ.

Πρώτη επιλογή αποτελούν τα ριμπάουντ του Ρέτζι Μπούλοκ με το όριο της αναμέτρησης να το βρίσκουμε στο 4,5. Μόλις μία φορά το ξεπέρασε στη σειρά αγώνων με τους Σανς και συγκεκριμένα στο game 1.

Στην ίδια λογική παίρνουμε και την επιλογή under σε ριμπάουντ & ασίστ του Ντόριαν Φ. Σμιθ. Μόλις 1/5 over 6,5, περιμένουμε και απόψε ανάλογη συγκομιδή μιας και η κύρια δουλειά του θα είναι τα μακρινά σουτ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κλείνοντας, οφείλει να γίνει και μια ξεχωριστή αναφορά στον Κρις Πολ. Τουλάχιστον μέτρια η παρουσία του απέναντι στο Ντάλας ως τώρα, χρωστάει μια εμφάνιση αντάξια της ποιότητας του. Έχει αποδείξει ότι είναι παίχτης για τα μεγάλα παιχνίδια και το αποψινό game 6 είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κλείσει τη σειρά στην έδρα του αντιπάλου με μια καλή εμφάνιση. Την επιλογή των 10+ ασίστ ακολουθούμε.

Combo
02:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαϊάμι Χιτ
Μπάτλερ over 12,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.75
BET: 15 units
Combo
02:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαϊάμι Χιτ
Εμπίντ under 36,5 πόντοι & ριμπάουντ
1.93
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.82
04:30
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
Μπούλοκ under 4,5 ριμπάουντ
1.62
04:30
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
Σμιθ under 6,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.75
BET: 15 units
Μονό
04:30
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
Κ. Πολ 10+ ασίστ
2.22
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις