ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με το τηλεοπτικό του συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν

προγνωστικά

Η αγωνιστική σεζόν 21-22 σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και ήδη έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις-συζητήσεις ενόψει της επόμενης και των τηλεοπτικών συμβολαίων.

Αυτό το… κατά μόνας, θα αλλάξει στο τέλος της επόμενης σεζόν αφού υπάρχει συμφωνία που έχει ανακοινωθεί από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την μεθεπόμενη αγωνιστικής περίοδο.

Η επικείμενη μετακίνηση του Ολυμπιακού από την Nova στην Cosmote με ένα μυθικό συμβόλαιο που ξεπερνάει κατά πολύ τα 15.000.000 ευρώ, είναι μια κίνηση που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα στον χώρο των τηλεοπτικών συμβολαίων των ομάδων της Σούπερλιγκ.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν συμβόλαιο με την Cosmote και για την επόμενη σεζόν, οπότε δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ ο Άρης φαίνεται ότι έχει δεχτεί κρούση από την Cosmote, που θέλει να γεμίσει το πρόγραμμα της την νέα χρονιά, αφού δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα με την Πρέμιερ Λιγκ για τα επόμενα έξι χρόνια να “παίζει” στην Nova.

Πολύ πιθανό την νέα σεζόν και ο Άρης να συμφωνήσει με την Cosmote για τα εντός έδρας παιχνίδια του και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ παραμένει το ισχυρό χαρτί της Nova, αφού θα είναι η μοναδική από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν θα βρίσκεται στον “ανταγωνιστή”.

Τι ισχύει όμως με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν;

Ο Δικέφαλος το περασμένο καλοκαίρι έστω και στα… χασομέρια, υπέγραψε συμβόλαιο με την Nova για δυο χρόνια, άρα σημαίνει ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θα συνεχίσει να “παίζει” εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν όταν θα πάει όλη η Σούπερλιγκ σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης είναι άγνωστο, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει στην Nova και δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής τηλεοπτικής στέγης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις