Νικάει και διώχνει το άγχος της παραμονής

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στον αγώνα της Έβερτον με την Γουότφορντ αλλά και σε μία ελληνική μίνι «βόμβα» ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα σε όλους! Την Δευτέρα συνεχίσαμε το σερί μας έχοντας ένα χαλαρό ταμείο στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Απόψε με γεμάτο πρόγραμμα, έχουμε υλικό για τα προγνωστικά μας, το οποίο περιστρέφεται γύρω από την αναμέτρηση της Έβερτον με την Γουότφορντ, ενώ έχουμε και μία μικρή βόμβα από το ελληνικό πρωτάθλημα! Αφήνουμε τους προλόγους και πάμε στο ζουμί!

Προγνωστικά: Γουότφορντ – Έβερτον

Μεγάλο παιχνίδι για τα «ζαχαρωτά». Η αρμάδα του Φρανκ Λάμπαρντ μετά το επικό διπλό στην έδρα της Λέστερ, θέλει ακόμα ένα τρίποντο για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Οι «μπλε» του Λίβερπουλ αποδίδουν αρκετά καλά στα τελευταία παιχνίδια, αφού οι εμφανίσεις απέναντι σε Τσέλσι και Λέστερ ήταν αρκετά καλές, ενώ στο «Άνφιλντ» στάθηκαν αξιοπρεπώς (παρά τα όποια καμώματα του Πίκφορντ). Τώρα με ένα τρίποντο τελειώνει η όποια κουβέντα για υποβιβασμό και αρχίζουν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Απέναντι τους, η υποβιβασμένη Γουότφορντ. Δυστυχώς η τρομερή αστάθεια στις τάξεις της της κόστισε φέτος και τα εναπομείναντα παιχνίδια στην Premier League είναι πραγματική αγγαρεία. Βρίσκεται σε τραγικό φεγγάρι, έχει να κερδίσει εντός από την τεσσάρα με την Γιουναιτέντ και σε γενικές γραμμές η εικόνα της είναι τραγική. Ο σημερινός αγώνας θα αντιμετωπισθεί όπως όλοι οι άλλοι δηλαδή… με την φιλοσοφία του ότι γίνει, καθώς δεν υπάρχει κανένα πλέον κίνητρο και μπάλα δεν παίζει.

Εκτίμηση: Η Έβερτον έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση παραμονή σε μία έδρα τρομερά αποδυναμωμένη. Έχει το κίνητρο, την ψυχολογία και την ποιότητα να πάρει το τρίποντο, ώστε να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά. Το διπλό πληρώνει καλά στο 1.87 από την Winmasters και το επιλέγουμε με κλειστά μάτια.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

ΥΓ. Πάμε και στη… μίνι βόμβα μας. ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούονται νωρίτερα στο ΟΑΚΑ. Είναι απορίας άξιο γιατί πληρώνει τόσο πολύ το αμφίτερμα, καθώς η μεν Ένωση αμυντικά είναι αυτή που είναι και οι Γιαννιώτες είναι επιθετικοί τελευταία, προερχόμενοι από μία τεράστια επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα πάμε σαν fun bet με αυτή την επιλογή (γιατί πράγματι δεν είναι να εμπιστεύεσαι στοιχηματικά ομάδες στα playoffs) ρίχνοντας μερικά στο 2.55 της Stoiximan.

Μονό
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Goal/goal
2.55
BET: 6 units
Μονό
21:45
Γουότφορντ - Έβερτον
2
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις