Χτίζουν σερί οι Τουίνς

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Νέα αγωνιστική στην MLB και ο Παναγιώτης Δογαντζής δίνει τις προτάσεις του.

Καλημέρα σε όλους. Το έγκλημα τιμωρήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και πληρωθήκαμε αδρά τη μοναδική πρόταση που δώσαμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Τουίνς vs Άστρος

Εξαιρετικά τα πήγαν οι Τουίνς (18-11), καθώς κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια που έδωσαν απέναντι στους Αθλέτικς. Τα ξημερώματα επικράτησαν με 4-3. Σήμερα απέναντι στους Άστρος (18-11) θα ξεκινήσει ο Τζο Ράιαν, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο του παιχνίδι δίνοντας μόλις 2 run όσο αγωνίστηκε. Από την άλλη, οι Άστρος θα ξεκινήσουν με τον Τζαστιν Φερλάντερ ο οποίος δεν κάνει καλή σεζόν. Ήταν όμως πολύ καλός στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στους Μάρινερς.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Όμως για τους Άστρος είναι το πρώτο σοβαρό παιχνίδι μετά από καιρό. Η νίκη των Τουίνς, δεδομένου του ότι ξεκινάει ο Ράιαν, μου αρέσει και την θεωρώ αρκετά πιθανή και θα τη βάλω στα προγνωστικά μπέιζμπολ. 

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Combo
02:40
Τουίνς - Άστρος
1 (+2,5) & Τουίνς over 1,5 run
1.86
BET: 27 units
Μονό
02:40
Τουίνς - Άστρος
1
2.30
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις