Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 11/5) – Αναμετρήσεις με γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 11/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 11/5) - Αναμετρήσεις με γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη

ΠΑΟΚ – Άρης (18:30): Μονόπλευρό το βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως παραμένει το ντέρμπι της πόλης. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 9 αναμετρήσεις χωρίς νίκη και οι φιλοξενούμενοι από το κάζο στην έδρα τους, απέναντι στον Ολυμπιακό. Βαθμολογικά ο Άρης έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά αμφότεροι θέλουν πολύ την νίκη. Το Χ2 & under 3,5 βρίσκεται σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30): Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε φόρμα, αλλά παραμένει το μεγάλο φαβορί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κρίση και για ακόμη μία φορά δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη σε ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι έσπασαν το ρόδι και πήραν την παρθενική τους νίκη στα πλέι – οφ. Η ΑΕΚ έχει το κίνητρο και την προϊστορία υπέρ της. Οι άμυνες είναι ευάλωτες και με το σκορ 2-3 στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων, το goal/goal δείχνει αξιόλογη επιλογή, στο 2.20 από το Pamestoixima.gr.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00): Με ροτέισον αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παίξει χωρίς πάθος. Οι γηπεδούχοι μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα δώσουν ευκαιρίες στους νέους. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν το αήττητο σερί και έχουν φτάσει τις 11 αγωνιστικές χωρίς ήττα. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι και το under 2,5 πληρώνει 1.58 στη Novibet.

Λιντς – Τσέλσι (21:30): Η Λίντς παίζει για την σωτηρία της και η Τσέλσι για το γόητρο της τρίτης θέσης. Φυσικά το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ποιοτική ομάδα. Αγωνιστικά αμφότερες είναι εκτός φόρμα, με την Τσέλσι να έχει και σημαντικές απουσίες στο κέντρο. Κοινό χαρακτηριστικό τους οι αδυναμίες στην άμυνα και η επιλογή over 2,5 είναι σε απόδοση 1.63, στη Betshop.

Σεβίλλη – Μαγιόρκα (21:45): Η Σεβίλλη μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο για την τρίτη θέση, αλλά δεν μπορεί να επαναπαυθεί σε αυτό. Η Μαγιόρκα κάνει το παν για να σώσει την κατηγορία και είναι δύο βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ αρκετά συχνά και το goal/goal & over 2,5 είναι σε απόδοση 2.65 στη Winmasters.

Γουότφορντ – Έβερτον (21:45): Η Έβερτον έχει κάνει μεγάλα βήματα για την παραμονή της και σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα. Η ήδη υποβιβασμένη Γουότφορντ έρχεται από έξι σερί ήττες, όμως δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι είναι φορμαρισμένη και έρχονται από δύο συνεχόμενες, μεγάλες, νίκες, όμως η σημερινή είναι αυτή που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την σωτηρία.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις