Άστον Βίλα – Λίβερπουλ με super ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ με super ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα (22:00) είναι εξ αναβολής από την 33η αγωνιστική. Μπαίνοντας στο φινάλε της σεζόν, οι «κόκκινοι» έχουν συνεχόμενα παιχνίδια και μετά το ματς με τη Βίλα, ακολουθεί το Σάββατο (14/05, 18:45) ο τελικός του Κυπέλλου με την Τσέλσι.

Η υπόθεση τίτλος έγινε αρκετά πιο δύσκολη για τους «κόκκινους» μετά την ισοπαλία στο «Άνφιλντ» κόντρα στην Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» δυσκόλεψαν πολύ την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Σον μάλιστα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, πριν απαντήσει ο Ντίας για το τελικό 1-1.

Η διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε πλέον στους τρεις βαθμούς με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Επιπλέον η Λίβερπουλ έχασε και την ισοβαθμία με τους «πολίτες». Η Σίτι έχει πλέον διαφορά τερμάτων +68, ενώ η Λίβερπουλ είναι στο +64. Όλα λοιπόν θα κριθούν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1: 6.50 Χ: 4.65 2: 1.47

Η Άστον Βίλα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να διεκδικήσει την 7η θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa Conference League. Είναι πάντως σε καλή κατάσταση και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Νόριτς και Μπέρνλι.

Το θετικό για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είναι ότι στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση στο «Βίλα Παρκ» για το πρωτάθλημα, οι «χωριάτες» διέσυραν τη Λίβερπουλ. Σε εκείνο το παιχνίδι τον Οκτώβριο του 2021, η Άστον Βίλα νίκησε την ομάδα του Μερσεϊσάιντ με 7-2, με τις μνήμες να είναι νωπές όπως φάνηκε και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις