Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο «PICK ΄N ROLL» της COSMOTE TV

Εβδομάδα δράσης στην COSMOTE TV

Μία αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Σωτήρη Μανωλόπουλου θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του μπάσκετ, μέσα από την εκπομπή «PICK ΄N ROLL».

O Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV και θα συζητήσει με τον Βασίλη Σκουντή για την πορεία και τις φιλοδοξίες της ομάδας του στους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ το 2023. 

Αποκλειστικά στο «PICK ΄N ROLL» θα μιλήσει μέσω Skype o προπονητής της Σκίο, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος γυναικών στην Ιταλία, καθώς και ο General Manager των Capitanes De Ciudad de Mexico της G-League, Νικ Λάγιος. Ο Ελληνοαμερικανός παράγοντας, σχολιάζει στον Κώστα Κατέβα τη θητεία του στους Λέικερς, ενώ αποκαλύπτει το όνειρό του να γίνει General Manager στο ΝΒΑ ή την Ευρώπη.  

Από το πρόγραμμα της εκπομπής δεν λείπουν οι δηλώσεις του Γιάννη Σγουρού στην κάμερα της COSMOTE TV, ο οποίος τιμήθηκε από την ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ, αλλά και όλα όσα έγιναν στο «τελευταίο αντίο» που δόθηκε στον Παύλο Κορκίδη. Για τον σπουδαίο παράγοντα του μπάσκετ και δη του Πανιωνίου, μίλησαν στην κάμερα της COSMOTE TV ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Γεράσιμος Βεντούρης, ο πρώην διεθνής παίκτης Γιώργος Μποσγανάς και ο τέως δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης

Όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές του «PICK ΄N ROLL» θα παρακολουθήσουν τα τελευταία νέα γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την πορεία του, λίγο πριν την κορύφωση των play-offs του ΝΒΑ. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις