Ευκαιρία του 2.67 στη La Liga

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - εμβόλιμη με ευκαιρίες! Άτυπη ρεβάνς ψάχνει η Βαλένθια , σωτηρία vs Ευρώπης στο Λεβάντε, ματς για γκολ το Μπαρτσελόνα - Θέλτα.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Αρκετά καλά πήγε το Σαββατοκύριακο με αγώνες που είχαν αρκετό ενδιαφέρον και έδωσαν νέα δεδομένα αλλά και παράταση στην αγωνία των ενδιαφερόμενων ομάδων για παραμονή και Ευρώπη. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ευκαιρίες έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Άτυπη ρεβάνς

Βαλένθια – Μπέτις. Συναντήθηκαν στον τελικό κυπέλου κάτι λιγότερο από πριν δύο εβδομάδες και η Μπέτις το κατέκτησε. Αδιάφορη ουσιαστικά η σεζόν πλέον για την Βαλένθια. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα. Η Μπέτις από την άλλη είναι χαλαρή. Έχει εξασφαλίσει ήδη το ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Europa. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθεί ή ότι θα κάτσει να χάσει. Απλά δεν καίγεται τόσο. Αγώνας που το μόνο ενδιαφέρον που έχει είναι μια διάθεση εκ μέρους της Βαλένθια για να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό. Σε 1 dnb μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Γρανάδα – Μπιλμπάο

Εκτός επικίνδυνης ζώνης η Γρανάδα μετά από καιρό με το σουρεαλιστικό 6-2 εκτός έδρας εις βάρος της Μαγιόρκα. Για κάθε χαμένη ευκαιρία της αντιπάλους της, στην αντεπίθεση σημείωνε ένα γκολ. Η Μπιλμπάο κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένα βαθμό πίσω από Βιγιαρεάλ. Δεν το λες και απίθανο σενάριο. Το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους. Δύσκολο σε προβλέψεις, σωτηρία εναντίον Ευρώπης, δεν είναι ποτέ εύκολο. Θα ποντάρω στο goal/goal, κάτι που πιστεύω ότι θα συμβεί ούτως ή άλλως κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τέλος έχουμε και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Θέλτα. Σχεδόν κλειδωμένη η δεύτερη θέση. Προς τιμήν της να αναφέρω ότι στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Μπέτις, νίκησε 2-1, έκανε την αψίδα του θριάμβου. Το παραδοσιακό «πασίγιο». Η Θέλτα μετά και την άνετη επικράτηση επί της Αλαβές, με 4-0, κλείδωσε την παραμονή. Περιμένω ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αλλά με αρκετά γκολ.

Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
20:00
Βαλένθια - Μπέτις
1 dnb
2.67
BET: 15 units
Μονό
21:00
Γρανάδα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Goal/goal
1.80
BET: 15 units
Μονό
22:30
Μπαρτσελόνα - Θέλτα
Over 3 AH
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις