«Let’s die together», από… βαρεμάρα

Προγνωστικά

Ειδικά στοιχήματα με προγνωστικά από τον διαγωνισμό της Eurovision 2022, έχει ο Λιοσάτος. Αποδόσεις από 3.80, μέχρι... 131.00!

Αγαπητοί φίλοι, η Eurovision για μένα σηματοδοτεί κάθε χρόνο την είσοδο της καλοκαιρινής περιόδου. Καλός καιρός, ανάλαφρη ατμόσφαιρα, τραγούδια, video clip, ωραίες εικόνες και φυσικά… προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Mε την ίδια συνταγή η Ελλάδα

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια πάει στο διαγωνισμό με την ίδια συνταγή. Μια όμορφη, νεαρή κοπέλα, με γλυκιά φωνή, και μια μπαλάντα που μετασχηματίζεται κάποια στιγμή σε pop disco. Δυστυχώς όμως με αυτή τη λογική, δεν έχει καταφέρει και πολλά πράγματα.  Η ομάδα του Φωκά Ευαγγελινού είναι προφανώς μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Οπότε η εικόνα που θα δώσουμε, θα είναι σίγουρα top επιπέδου. Η Αμάντα είναι συμπαθητική και έχει καλή φωνή. Το όχημα όμως που θα κουβαλήσει όλους αυτούς, δεν τραβάει. Το τραγούδι μας είναι εντελώς υποτονικό.

«Lets die together» λέγεται, και οι ακροατές αναμένεται να… die together, από βαρεμάρα. Οι στίχοι μπορεί να αγγίζουν κάποιους, άλλα η μουσική έρχεται από παλιές δεκαετίες, κι αυτό δεν είναι πάντα καλό. Εισαγωγή κλασικής μπαλάντας, σε ένα μοτίβο που έχουμε ακούσει πολλές φορές, οπότε κουράζει. Και μετά έρχεται η προβλεπόμενη αλλαγή σε disco ρυθμό, απαρχαιωμένο όμως. Οι λούπες θεωρώ ότι είναι παλιάς κοπής, χωρίς να είναι κλασικές. Οπότε ούτε ανεβάζουν τη διάθεση, ούτε γλυκαίνουν το αυτί, όπως η καλή disco. Δεν περιμένω να πάρουμε θέση στην πρώτη δεκάδα, αν καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό.

Σύγχρονος ήχος και εικόνα από την Τσεχία

Μία χώρα που έχει πιάσει το ρυθμό της εποχής, είναι η Τσεχία. Έστειλε μια συμμετοχή, με ένα γκρούπ αποτελούμενο από μια καλλίφωνη νεαρή, γεμάτη ενέργεια και κίνηση, έναν μαέστρο που καθοδηγεί με τα πλήκτρα, κι έναν περίεργο τύπο, που παίζει κιθάρα με δοξάρι βιολιού. Κάτι σαν οι Clean Bandit του Βορρά ένα πράγμα. Ο ήχος των We Are Domi, είναι ένας συνδυασμός electro και Scandi vibes. Η εικόνα θυμίζει αυτό που βλέπουμε καθημερινά στα μεγάλα μουσικά κανάλια, ΜTV και VHS. Το κοινό έχει αγαπήσει ήδη το τραγούδι «Lights Off» , που θεωρώ ότι θα παίξει σίγουρα για την πρώτη δεκάδα τουλάχιστον…

Προγνωστικά: Γυναικεία υπόθεση η Eurovision 2022 

Γενικότερα η φετινή Eurovision έχει έντονη την γυναικεία παρουσία. Μερικά από τα καλύτερα τραγούδια έρχονται από girl bands ή solo εμφανίσεις. Την παράσταση βέβαια κλέβει με την παρουσία της η εκρηκτική Ισπανίδα Σανέλ. Όμως καλλιτεχνικά, υπάρχουν πολύ πιο δυνατές γυναικείες συμμετοχές. Καταρχήν το μαγευτικό «Saudade, Saudade», της Πορτογαλίας. Μετά η υπέροχη σκηνική παρουσία της Μία Ντίμσιτς, για την Κροατία. Τέλος, το συγκρότημα REDDI, από την Δανία, που έχει μια πολύ καλή ντράμερ, που θα κάνει αίσθηση με τα γυρίσματα της.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Εurovision 2022 - 1ος ημιτελικός
22:00
Να προκριθεί στον τελικό
Δανία
4.25
BET: 4 units
Εurovision 2022 - 1ος ημιτελικός
22:00
Πρόκριση Ελλάδα
Όχι
20.00
BET: 4 units
Εurovision 2022 - 1ος ημιτελικός
22:00
Να τερματίσει στους πρώτους 3
Πορτογαλία
3.20
BET: 8 units
Εurovision 2022
Ελλάδα να τερματίσει στους πρώτους 10
Όχι
2.65
BET: 8 units
Εurovision 2022
Να τερματίσει στους πρώτους 10
Τσεχία
9.00
BET: 8 units
Εurovision 2022
Να τερματίσει στους πρώτους 10
Κροατία
13.00
BET: 4 units
Εurovision 2022
Να τερματίσει στους πρώτους 10
Δανία
20.00
BET: 2 units
Εurovision 2022
Νικητής χωρίς Ουκρανία
Τσεχία
131.00
BET: 2 units
Εurovision 2022
Να τερματίσει στους πρώτους 10
Πορτογαλία
2.80
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις