Καυτοί ήλιοι καίνε το Ντάλας

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Στην νίκη των Σανς και σε επιλογές σε ειδικά παιχτών καταλήγει για τα αποψινά game 4 του NBA ο Σταμάτης Πίντζος

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται και απόψε η δράση στα play off του NBA. Game 4 σε Ντάλας και Φιλαδέλφεια με το ενδιαφέρον στα ύψη! Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Δυνατά με Σανς και Κράουντερ

Ξεκίνημα στις 22.30 ώρα Ελλάδας με τους Ντάλας Μάβερικς να υποδέχονται τους Φοίνιξ Σανς. Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ των Σανς με το αποψινό παιχνίδι να κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της . Μετά από δύο προβληματικές εμφανίσεις και μάλλον εύκολες εκτός έδρας ήττες, οι Μάβερικς επέστρεψαν και με μία αποφασιστική εμφάνιση κράτησαν χαμηλά τους ήλιους και μείωσαν τη σειρά. Αναμενόμενη η αντίδραση από τους γηπεδούχους , δεν θα έμεναν άπραγοι στην έδρα τους και τις απαραίτητες προσαρμογές στο παιχνίδι τους, έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη σειρά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Οριακό το αποψινό παιχνίδι, δύσκολα θα μείνουν και πάλι τόσο χαμηλά τα βαριά χαρτιά των Σανς. Μετά τις δύο πρώτες νίκες που σημείωσαν, μία νίκη στην έδρα του αντιπάλου αρκεί για να κλείσουν τη σειρά στην δικιά τους έδρα  και να προχωρήσουν στον τελικό της δυτικής περιφέρειας. Θεωρούμε πως έχουν την εμπειρία, την ικανότητα και την καθοδήγηση από τον πάγκο για να επιβάλλουν το παιχνίδι τους απόψε και να βρεθούν με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Κρατάμε λοιπόν την νίκη των Σανς.

Από ειδικά παιχτών παιχτών σε αυτή την αναμέτρηση έναν παίχτη των φιλοξενούμενων θα στηρίξουμε. Με σταθερά καλά νούμερα στα play off, ειδικά στα έως τώρα παιχνίδια απέναντι στο Ντάλας. Ο λόγος για τον Τζέι Κράουντερ ο οποίος μετρά 15 πόντους και 7,3 ριμπάουντ μέχρι στιγμής στη σειρά. Το όριο των πόντων το παίρνουμε στους 9,5  ενώ τη συνδυαστική αγορά για πόντους + ριμπάουντ στο 15,5.

Στήριξη σε Χίρο και Χάρντεν

Πλήρης ανατροπή σκηνικού στο ζευγάρι των Σίξερς με τους Χιτ με την επιστροφή του Εμπίντ και έχουμε σειρά! Φοβερή νίκη με 79-99 σημείωσαν οι γηπεδούχοι και απόψε Σίξερς, που πάνε για την ισοφάριση. Δύσκολη η επιλογή νικητή σε αυτή την περίπτωση, οπότε καταλήγουμε σε δύο ειδικά παιχτών, ένα για κάθε ομάδα.

Τζέιμς Χάρντεν ο πρώτος. Καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα αλλά ως εκεί. Δεν δείχνει να κάνει το step up και να αναδεικνύεται στον ηγέτη των Σίξερς όσο ο Εμπίντ αγωνίζεται τραυματίας. Από τη στιγμή που επέστρεψε κιόλας ο Εμπίντ μοιραία οι μπάλες στην επίθεση θα πάνε σε εκείνον.

Κρατάμε και πάλι την επιλογή να μην κάνει doudble double, 3/3 φορές έχει επιβεβαιωθεί η επιλογή αυτή ως τώρα στη σειρά.

Από την μεριά των φιλοξενούμενων Χιτ και πάλι στηρίζουμε τον καλύτερο έκτο παίχτη του πρωταθλήματος, Τάιλερ Χίρο. Το όριο των πόντων του το βρίσκουμε στους 15,5. Στο πρώτο παιχνίδι τελείωσε με 25, στο δεύτερο με 17 και στο τρίτο με 14, σε ένα παιχνίδι γενικότερα κακό για την ομάδα του, η οποία έβαλε όλους κι όλους 79 πόντους.  Βατό όριο ώστε να το ξεπεράσει.

Για το τέλος αξίζει και ένα ποντάρισμα στον Μπαμ Αντεμπάγιο. Κακό τρίτο παιχνίδι και από εκείνον, αλλά μεγάλο κεφάλαιο στην λειτουργία της ομάδας τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Κρατάμε λόγω της απόδοσης την πιθανότητα να κάνει doudble double. Με 24π/12ρ τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, 23π/9ρ το δεύτερο.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
22:30
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
2
1.83
BET: 10 units
Μονό
22:30
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
Τζ. Κράουντερ over 9,5 πόντοι
1.85
BET: 15 units
Μονό
22:30
Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς
Τζ. Κράουντερ over 15,5 πόντοι & ριμπάουντ
1.85
BET: 15 units
Μονό
03:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαϊάμι Χιτ
Τζ. Χάρντεν double double: Οχι
1.87
BET: 10 units
Μονό
03:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαϊάμι Χιτ
Τ. Χίρο over 15,5 πόντοι
1.90
BET: 10 units
Μονό
03:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαϊάμι Χιτ
Μπ. Αντεμπάγιο double double: Ναι
3.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις