Εύκολα οι Τουίνς, αδικούν οι αποδόσεις τους Μπρούερς

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Συνέχεια θέλει να δώσει στα ταμεία ο Παναγιώτης Δογαντζής, με αποδόσεις που φτάνουν τo 3.22.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, καθώς πέρασαν πολύ εύκολα Μάρλινς και Μπλου Τζέις. Σήμερα κλείνει η αγωνιστική οπότε, οι επιλογές στα προγνωστικά μπέιζμπολ και τα πονταρίσματά μας θα είναι προσεκτικά.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Μπρέιβς vs Μπρούερς

Τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Τα ξημερώματα οι Μπρέιβς (13-16) επικράτησαν των Μπρούερς (19-9) με 3-2. Σήμερα θα ξεκινήσει από ανάχωμα ο Τσάρλι Μόρτον που πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις φέτος. Ενδεικτικά, στο τελευταίο του παιχνίδι έδωσε 5 run! Από την άλλη, οι Μπρούερς θα ξεκινήσουν με τον άγουρο (αλλά εξελίξιμο Άσμπι) ο οποίος, όσες φορές έχει χρειαστεί τα πάει περίφημα σαν εφεδρικός pitcher. Σήμερα του δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός.

Οι Μπρούερς αδικούνται από τις αποδόσεις. Έχουν εξαιρετικό σύνολο και μπορούν να πάρουν τη νίκη σήμερα απέναντι σε έναν τραγικό pitcher όπως ο Μόρτον. Η νίκη τους σε απόδοση διπλασιασμού θα μπει στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Τουίνς vs Αθλέτικς

Οι Τουίνς (17-11) τα πηγαίνουν εξαιρετικά στη σειρά με τους Αθλέτικς (10-17). Τα ξημερώματα κέρδισαν με το ισχνό 1-0. Σήμερα θα ξεκινήσει στο ανάχωμα ο Κρις Πάντακ, ο οποίος στο τελευταίο του παιχνίδι τα πήγε εξαιρετικά αφού σε 6 inning έδωσε μόλις 1 run. Από την άλλη, οι Αθλέτικς θα ξεκινήσουν ίσως με τον χειρότερο pitcher της κατηγορίας, τον Ντάλτον Τζέφρις. Στο τελευταίο του παιχνίδι έδωσε 11 hit και 7 run σε 5 inning.

Οι Αθλέτικς παραπαίουν καθώς, έχουν οκτώ σερί ήττες. Ευκαιρία να τους καθαρίσουν οι Τουίνς, ίσως και με μεγάλη διαφορά. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
20:35
Μπρέιβς - Μπρούερς
2 (-1,5)
2.65
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.22
20:35
Μπρέιβς - Μπρούερς
2
2.05
21:10
Τουίνς - Αθλέτικς
1
1.57
BET: 10 units
Μονό
21:10
Τουίνς - Αθλέτικς
1 (-1,5)
2.22
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις