ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Συγκρουόμενα στο Γκραν Πρι των εντυπώσεων

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Συγκρουόμενα στο Γκραν Πρι των εντυπώσεων

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Συγκρουόμενα στο Γκραν Πρι των εντυπώσεων

Προγνωστικά Συγκρουόμενα στο Γκραν Πρι των εντυπώσεων #Roume

Ανέλυσε τα δεδομένα του διημέρου και βρήκε καλές επιλογές για τα προγνωστικά της Κυριακής στη Formula 1 ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Γκουντ μόρνινγκ ντίαρ Κουβανέζοι. Πολύ πετυχημένη -βάσει του αποτελέσματος- η πρόβλεψη της Τετάρτης, αφού τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ πολύ απλά δεν την ξεγράφεις. Επιστρέψαμε στα ταμεία και σήμερα ξαναπηγαίνουμε στη Φόρμουλα την Ούνο. Επιλογές αυστηρά από τη Stoiximan για τα προγνωστικά ενός Γκραν Πρι του Μαϊάμι πολυαναμενόμενο, το οποίο εμένα όμως μόνο πικρή γεύση μου αφήνει για την ώρα. Πολύ φρου φρου και άρωμα, με διάσημους, στάδια και ψεύτικα λιμανάκια (ήμαρτον ρε Γιάνκηδες…), αλλά η πίστα μου φαίνεται πολύ αδιάφορη.

Αλλιώς ξεκινάνε, αλλιώς θα τελειώσουν στο βάθρο

Πάμε γρήγορα από τα ψηλά. Σε έναν αγώνα που δεν θεωρώ ότι θα έχουμε πολλά προσπεράσματα ελέω χάραξης, η Φεράρι έφερε δύο μονοθέσια στις δύο πρώτες θέσεις, όμως δεν βλέπω να τα κρατάνε εκεί. O Φερστάπεν έδειξε να έχει καλύτερο ρυθμό από τον Σάινθ, αλλά ένα λάθος στο τελευταίο του γύρο στο Q3 δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει τη δεύτερη συνεχόμενη πολ ποζίσιον. Ο Λεκλέρ ήταν αυτός που την καπάρωσε και έχοντας και τον Ισπανό ανάμεσα σε αυτόν και στον πρωταθλητή κόσμου, θα αισθάνεται ασφαλής για την εξασφάλιση ακόμη μίας νίκης.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Εκτίμηση: Δύσκολα θα ξεμπαστακωθεί από τη κορυφή ο Μονεγάσκος. Παιχνίδι, παρόλα αυτά, θα γίνει στη δεύτερη θέση. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Σάινθ, θεωρώ πως βρήκε λίγη από τη χαμένη αυτοπεποίθησή του χθες, όμως ο Μαξ είναι και καλύτερος οδηγός και ίσως έχει και περισσότερα να χάσει, κάτι που μάλλον υπέρ του λειτουργεί. Δεν νομίζω ότι θα χάσει το βάθρο ο Σάινθ, δεν θα ρισκάρω με τρίκαστ όμως. Ακριβές φόρκαστ με Λεκλέρ φερστ και Φερστάπεν σέκοντ, 2.20. Όχι πολύ ψηλό, σίγουρα αρκετό.

Γιατί τριπλασιασμός ρε παλικάρια;

Πάμε και σε ένα ειδικό, στα πιο χαμηλά. Προς το τέλος της δεκάδας θα κοιτάξουμε και στο δίδυμο των Τσουνόντα (P9) και Γκασλί (Ρ7) της Άλφα Τάουρι. Δύο μονοθέσια μετά από καιρό για τους Ιταλοαυστριακούς στο Q3. Ο Γιούκις ο Τρομερός, που από ό,τι μας έδειξε το Drive to Survive βαριέται που αναπνέει, βγήκε δυνατός στη Φλόριντα και μπήκε στο Q3. Δεν είναι έκπληξη η έβδομη θέση στην εκκίνηση για τον Γκασλί, από την άλλη, αφού το νούμερο δέκα (ελέω Ζιζού) του γκριντ μας έχει συνηθίσει σε καλές παρουσίες. Γενικά και το μονοθέσιο πάντως φάνηκε να είναι καλό, με τα Ιαπωνικά άλογα να καλπάζουν, ειδικά στη πίσω ευθεία.

Εκτίμηση: Εδώ ίσως έχουμε λαθάκι. Πίσω από τη δυάδα ξεκινάνε οι δύο Άστον Μάρτιν (εδώ γελάμε), ο κακός Ράσελ των κατατακτηρίων και ο Ρικιάρντο που ποτέ δεν βρήκε σταθερότητα στη ΜακΛάρεν του. Κοινώς, πόσοι από αυτούς θα μπορούσαν να τους περάσουν; Σε αυτή την ερώτηση, οι στοιχηματικές απαντάνε «πολλοί». Γιατί ρε μάγκες; Κόντρα εμείς. Να τερματίσουν και οι δύο στη δεκάδα, σε απόδοση τριπλασιασμού παρακαλώ.

Κάτι από τσίρκο, κάτι από Λούνα Παρκ

Τελευταίες επιλογές, οι οποίες έχουν να κάνουν με εγκαταλείψεις. Δεν θα πάμε σε κάποιο άντερ, αφού οι στοιχηματικές ούσες ψιλιασμένες έχουν βάλει χαμηλά αποδόσεις και λάιν και δεν με τραβάνε για ποντάρισμα. Νέα, κλειστή πίστα και με πιθανότητες για βροχόπτωση. Και να μην δείξει την οργή του ο Δίας πάντως, η χάραξη δεν είναι και για πολύ μεγάλες μάχες, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα W-Series. Ναι, προσπερνάμε τα χαζά στερεότυπα για γυναίκες και οδήγηση (γελάσαμε άτιμοι) και εστιάζουμε στο ότι έμοιαζαν με συγκρουόμενα και όχι αγωνιστικά στη πίστα.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Εκτίμηση: Μάλιστα, σε μία εγκατάλειψη, πρώτα βγήκε το αυτοκίνητο ασφαλείας, αλλά οι υπεύθυνοι πάθανε τραυματιοφορείς ΑΕΛ, πέταξαν το μονοθέσιο κάτω και έβγαλαν κόκκινη σημαία. Δεν θα ξαναγίνει αυτό, αλλά πιστεύω πως σε περίπτωση ατυχήματος θα διακόψουν πιο εύκολα τον αγώνα. Κόκκινη σημαία στο 2.50 η επόμενη επιλογή λοιπόν.

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα ασφαλείας, ήθελα να πάω στο 3+, έχοντας στο νου όμως τη προοπτική της άμεσης διακοπής του αγώνα, θα πάω στο πιο «ήρεμο» δύο για τον αριθμό εμφάνισής τους, στο 3.10. Όταν σκέφτεσαι εγκατάλειψη, όμως, το μυαλό σου πάει σε έναν άνθρωπο. Μυθικός οδηγός, μυθικό και το μονοθέσιο. Για όλα τα στραβά βέβαια, αφού όλο και κάποιο φρένο χάνει ο οδηγός, όλο και κάποια ανισορροπία εμφανίζει το αυτοκίνητο και έτσι γίνεται ένα με τη μπαριέρα.

Περί του Νικόλα του Λατίφι ο λόγος, τον οποίο βρίσκω να εγκαταλείψει στο τετραπλασιασμό! Τα βλέπει ο καλός φίλος και συνεργάτης Κούρος αυτά και θα μετανιώνει που ασχολήθηκε με Σούπερ Λίγκα στη σημερνή του στήλη…

Μονό
22:30
Φορκάστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης
1. Λεκλέρ 2.Φερστάπεν
2.20
BET: 10 units
Μονό
22:30
Να τερματίσουν και οι δύο οδηγοί στις βαθμολογούμενες θέσεις
Άλφα Τάουρι
3.00
BET: 7 units
Μονό
22:30
Κόκκινη σημαία κατά τη διάρκεια του αγώνα
Nαι
2.50
BET: 5 units
Μονό
22:30
Αριθμός εμφάνισης αυτοκινήτου ασφαλείας - Δεν προσμετράται το Virtual Safety Car
2
3.10
BET: 5 units
Fun Bet
22:30
Να μην πάρει κατάταξη στον αγώνα
Λατίφι
4.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις