Ντέρμπι μεν αλλά…

Ντέρμπι μεν αλλά...

Προγνωστικά στοιχήματος στο ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ - Ατλέτικο που παίζουν για το... γόητρο. Σημαντικές αναμετρήσεις για παραμονή και ευρωπαϊκή έξοδο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική που για πολλές ομάδες κρίνεται το μέλλον τους. Πριν πάμε όμως στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, ας μιλήσουμε πρώτα για ένα μεγάλο ντέρμπι. Αλλά λίγο αδιάφορο φέτος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης βρίσκει τις δύο ομάδες σε εντελώς διαφορετικό status. Η Ρεάλ πρωταθλήτρια μετά την άνετη επικράτηση απέναντι στην Εσπανιόλ. Σε ένα μάλλον από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα της. Δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ. Έναν-έναν κέρδιζε τους ανταγωνιστές της και άνοιγε την ψαλίδα. Κάποιοι κλάταραν και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν. Άλλοι ξύπνησαν αργά, όταν είχε ήδη χαθεί το τρένο. Η ουσία είναι ότι πήρε πανάξια το φετινό πρωτάθλημα. Και συμμετέχει και στο τελικό του Champions League στο Παρίσι. Περισσότερα επί του θέματος αυτού άλλη ώρα.

Από την άλλη η Ατλέτικο μάλλον έχει μια μέτρια για τα δεδομένα της σεζόν. Στην τέταρτη θέση, απλά θέλει να κλειδώσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν. Τις χωρίζουν ολόκληροι 20 βαθμοί! Αντικατοπτρίζεται η διαφορά τους στο φετινό πρωτάθλημα. Αν κρινόταν κάτι θα πήγαινα στο Χ2 με κλειστά μάτια. Τώρα όμως θα αρκεστώ στο ταπεινό goal/goal. Δεν νομίζω να ρισκάρουν οι της Ρεάλ κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο δρόμο για το 14ο αστέρι.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Η αναμέτρηση Χετάφε – Ράγιο Βαγιεκάνο ανοίγει την αγωνιστική της Κυριακής. Ξεκάθαρα λόγω βαθμολογίας και μόνο θα ποντάρω στην ισοπαλία. Ένας πόντος που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Πιο μετά, έχουμε την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη. Το ευρωπαϊκό όνειρο τελείωσε για τη Βιγιαρεάλ, αλλά έχει ακόμα μια ευκαιρία για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Αρκεί να κερδίσει. Η Σεβίλλη από την άλλη έχει σχεδόν κλειδώσει την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πρακτικά δεν κυνηγάει κάτι, ίσως μόνο να τερματίσει στη δεύτερη θέση.  Θα στηρίξω στο dnb τους γηπεδούχους. Το αξίζει το εισιτήριο η ομάδα του Έμερι, αντικειμενικά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τέλος έχουμε την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Οσασούνα. Σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι. Η μία, Εσπανιόλ, θέλει δύο τρεις βαθμούς για την μαθηματική επικύρωση της παραμονής. Η άλλη ίσως έχει κάποιες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Πιθανή ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα, αλλά θα πάω στο λιγότερο ρισκαδόρικο goal/goal.

Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Μονό
15:00
Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο
Χ
3.00
BET: 10 units
Μονό
17:15
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη
1
1.70
BET: 20 units
Μονό
19:30
Εσπανιόλ - Οσασούνα
Goal/goal
1.85
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις