Early bets με τον γηπεδούχο στην Ρώμη

Early bets με τον γηπεδούχο στην Ρώμη

Δύο επιλογές στα προγνωστικά τένις από τον πρώτο γύρο στο MASTERS ATP 1000 της Ρώμης με στήριξη στο «γηπεδούχο»!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η στήλη έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Αυστραλίας αφού το μεγάλο αουτσάιντερ οι Ταζμάνια Τζάκτζαμπερς ανέτρεψαν τα προγνωστικά και πήραν την νίκη-πρόκριση στο τρίτο ματς της σειράς μη δικαιώνοντας την νίκη με χάντικαπ που προβλέψαμε για την ομάδα της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ. Θα επιστρέψουμε λοιπόν στα προγνωστικά τένις και έχοντας δει την δυναμική των παικτών στα χωμάτινα τουρνουά των προηγούμενων εβδομάδων θα εξετάσουμε επιλογές από το δυνατό τουρνουά Masters ATP 1000 της Ρώμης που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά τένις ATP 1000 Ρώμη

Οι πρώτες μας επιλογές στα προγνωστικά τένις αυτής της εβδομάδας θα έρθουν από τον αγώνα του «γηπεδούχου» Ιταλού Λορέντζο Σόνεγκο νο28 στον κόσμο εναντίον του Καναδού Ντένις Σαποβάλοφ που είναι στο νο16. Ο Ιταλός παρότι έχει ξεκινήσει μέτρια την σεζόν (6/6 Ν/Η στο χώμα και 10/12 συνολικά) έχει να επιδείξει καλές παρουσίες στην χωμάτινη επιφάνεια και ειδικά πέρσι στο ίδιο τουρνουά πραγματοποίησε την καλύτερη του πορεία σε Masters φτάνοντας ως τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε σε τρία σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι περισσότεροι τίτλοι στην καριέρα του έχουν έρθει στο χώμα, κάτι το οποίο δεν μπορεί να ισχυριστεί σίγουρα ο Καναδός αντίπαλος του. Ο Σαποβάλοφ έχει λίγα παιχνίδια φέτος σε αυτή την επιφάνεια (1/1 Ν/Η) έχοντας συμμετάσχει μόνο στο τελευταίο Masters 1000 στη Μαδρίτη (νίκη με Ουμπέρ στον πρώτο γύρο, ήττα στον δεύτερο από τον Άντι Μάρεϊ).

Οι αποδόσεις στον αγώνα του Σόνεγκο με τον Σαποβάλοφ τείνουν προς την πλευρά του «γηπεδούχου» Σόνεγκο στις περισσότερες εταιρίες αλλά την βρίσκουμε ακόμα στην πλατφόρμα της Stoiximan σε απόδοση 1.90 και θα την επιλέξουμε σαν early bet.

Παράλληλα η επιλογή του να πάει ο αγώνας σε πάνω από 22,5 games προσφέρεται στην τιμή του 1,87 στο Pamestoixima.gr και θα αποτελέσει το δεύτερό μας σημείο.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
12:00
Σονέγκο - Σαποβάλοβ
1
1.90
BET: 20 units
Μονό
12:00
Σονέγκο - Σαποβάλοβ
Over 22,5 συνολικά games
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις