Οι σκληροί του Μαϊάμι

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος σε Γαλλία, Νορβηγία αλλά και από το Γκραν Πρι του Μαϊάμι σε αποδόσεις μέχρι και 4.50.

Γεμάτο δράση το κυριακάτικο κουπόνι καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η 36η αγωνιστική στη Ligue 1, έχουμε αγώνες για την Eliteserien ενώ ξεχωρίζει το βράδυ το Γκραν Πρι του Μαϊάμι, το πρώτο στην ιστορία της Formula 1. Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτος τελικός για Μπορντό

Ξεκίνημα από το πολύ κρίσιμο Ανζέ – Μπορντό. Παιχνίδι που το θέλουν αμφότερες, με την Ανζέ βέβαια να είναι σε πιο πλεονεκτική θέση (+4 από Σεντ Ετιέν) συγκριτικά με τη Μπορντό που βλέπει το ματς ως τον πρώτο από τους τρεις τελικούς που της απομένουν (-4 από Σεντ Ετιέν). Μία νίκη στα τελευταία 14 ματς για την Ανζέ (1-3-10), μία στα τελευταία 13 για την Μπορντό (1-4-8), με τις δύο ομάδες να βλέπουν το μεταξύ τους ως παιχνίδι στα μέτρα τους και ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Καμία άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, λογικά έχουν από ένα γκολ.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει από τη Ligue 1 είναι το Λοριάν – Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν και από την πρακτικά αδιάφορη Ρεμς (1-2) ωστόσο διατηρούνται προς ώρας στο +3 από την 17η θέση. Υποδέχονται την κουρασμένη κι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της Πέμπτης Μαρσέιγ (0-0, πέρασε η Φέγενορντ) η οποία μάλιστα δεν θα έχει στη διάθεσή της και τον ηγέτη Παγιέ ο οποίος τραυματίστηκε και θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά.

Αντλεί δύναμη από την έδρα της η Λοριάν, μπορεί να βάλει δύσκολα σήμερα στους Μασσαλούς. Αγγίζει το 4άρι η απόδοση του άσσου δεν αποκλείεται βέβαια οι δύο τους να τα βρούνε και κάπου… στη μέση επομένως θα πάρουμε κάλυψη. 

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στην Eliteserien

Από το σημερινό πρόγραμμα της Νορβηγίας θα σταθούμε σε δύο αναμετρήσεις που προσφέρονται για γκολ. Πρώτο το Χαμ Καμ – Άαλεσουντ. Αμφότερες έχουν δείξει έως τώρα ότι έχουν το γκολ αλλά δυσκολεύονται να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα (τέσσερα στα τέσσερα over και τρία στα τέσσερα goal/goal η Χαμ Καμ, δύο goal/goal & over σε πέντε ματς η Άαλεσουντ).

Ευνοϊκή για γκολ και η παράδοση μεταξύ των δύο με το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 να έχει εμφανιστεί στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα μέσα έξω (μόνο το περσινό στην έδρα της Άαλεσουντ δεν συνοδεύτηκε από over, 1-1). Στο 1.90 το over, μπορεί να συνδυαστεί και με το αμφίτερμα για λίγο μεγαλύτερη απόδοση.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Δεύτερο ματς είναι αυτό ανάμεσα σε Χάουγκεσουντ και Κρίστιανσουντ. Οι δύο τους είναι οι μοναδικές ομάδες στην Eliteserien που δεν έχουν γευτεί ακόμα τη νίκη ενώ προβληματίζουν και αμυντικά, έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς έως τώρα. Ζευγάρι που παραδοσιακά μας προσφέρει γκολ με εννιά over στις δέκα συνολικά συναντήσεις τους, εκ των οποίων τα οκτώ ήταν και goal/goal. Στο 1.60 το αμφίτερμα, θα μπει σε δυάδα με αυτό της Χαμ Καμ.

Πρώτη για Μαϊάμι

Το πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζει να εμπλουτίζεται με φαντασμαγορικά Γκραν Πρι, δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα Μαϊάμι από το μενού. Πρώτος αγώνας λοιπόν στη νεοσύστατη πίστα με τις ομάδες και τους οδηγούς λίγο πολύ να «κολυμπάνε» σε άγνωστα νερά.

Η Mercedes είναι η ομάδα που έχει φέρει τις περισσότερες βελτιώσεις στο μονοθέσιό της μιας και ήταν αυτή που είχε και τα περισσότερα προβλήματα. Από τις ελεύθερες δοκιμές αλλά και από τις κατατακτήριες φάνηκε πως οι βελτιώσεις αυτές είναι αποτελεσματικές και έφεραν τα «ασημένια βέλη» πιο κοντά σε Ferrari και Red Bull.

Πολλή είναι η κριτική που έχει συγκεντρωθεί στο πρόσωπο το Λιούις Χάμιλτον ο οποίος έως τώρα βρίσκεται χαμηλά, πίσω και από τον ομόσταυλό του στη Mercedes Τζορτζ Ράσελ. Ασφαλώς ένας οδηγός με την ποιότητα του Χάμιλτον αργά ή γρήγορα θα βρει τα πατήματά του και δεν αποκλείεται τώρα που το μονοθέσιο της Mercedes δείχνει πιο ανταγωνιστικό να καταφέρει ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής να ανέβει στο βάθρο. Στο 4.50 η συγκεκριμένη επιλογή, αξίζει ένα ποντάρισμα.

Δεύτερη επιλογή από το Γκραν Πρι του Μαϊάμι είναι το να τερματίσουν και τα δύο μονοθέσια της Mercedes στους βαθμούς, επιλογή που βρίσκουμε στο χαμηλό αλλά δίκαιο 1,55.

Μονό
16:00
Ανζέ - Μπορντό
Goal/goal
1.78
BET: 15 units
Μονό
18:05
Λοριάν - Μαρσέιγ
1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.77
19:00
Χάουγκεσουντ - Κρίστιανσουντ
Goal/goal
1.61
21:00
Χαμ Καμ - Άαλεσουντ
Goal/goal
1.72
BET: 30 units
Μονό
21:00
Χαμ Καμ - Άαλεσουντ
Goal/goal & over 2,5
2.18
BET: 15 units
Μονό
22:30
Γκραν Πρι Μαϊάμι
Λιούις Χάμιλτον να τερματίσει στο πόντιουμ
4.50
BET: 5 units
Μονό
22:30
Γκραν Πρι Μαϊάμι
Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Mercedes
1.55
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις