Φεύγει αλώβητος από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Super League από 3.40 έως 8.50

Ο Θάνος Κούρος μελέτησε το κουπόνι και ασχολείται με το αθηναϊκό ντέρμπι αλλά και με την ιταλική Serie A στα σημερινά του προγνωστικά.

Την καλημέρα στους αναγνώστες της στήλης. Κυριακή σήμερα, γεμάτο το κουπόνι και πάμε να δούμε τι προγνωστικά έχω ξεχωρίσει.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά Βενέτσια – Μπολόνια

Ξεκίνημα από την γειτονική χώρα και την αναμέτρηση των Βενέτσια και Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι κλείνουν με εντυπωσιακό τρόπο την σεζόν μετρώντας έξι σερί ματς αήττητοι, μάλιστα κόντρα σε ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ρόμα, η Μίλαν και η Ίντερ. Οι δύσκολες στιγμές που περνούσε ο προπονητής της ομάδας Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ένωσαν τους παίκτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις. Από την άλλη οι γηπεδούχοι μετρούν πλέον δέκα συνεχόμενες ήττες, μην μπορώντας να σηκώσουν κεφάλι ούτε μετά την αλλαγή του προπονητή, έχοντας πλέον αποδεχτεί τον υποβιβασμό.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ασχολούμασταν με την αναμέτρηση, όμως το διπλό είναι ανεβασμένο στα μάτια μου. Η Μπολόνια είναι αδιάφορη μεν αλλά βρίσκεται σε καλή κατάσταση κόντρα σε μια παραδομένη ομάδα. Διπλό λοιπόν στο 2.35 του Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Γυρίζουμε πίσω στη χώρα μας για το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στην Τούμπα, όπου επιθετικά δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά η αμυντική τους λειτουργία παρουσίασε τις γνωστές παθογένειες. Οι «πράσινοι» με τη σειρά τους επικράτησαν με 1-0 του Άρη στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς βολεύεται και με την ισοπαλία, τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται τη νίκη για να μπουν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Αγωνιστικά η Ένωση δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σέρχιο Αραούχο ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον μέσο Γκατσίνοβιτς.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Οι αποδόσεις παρουσιάζουν ως φαβορί την ΑΕΚ και θεωρώ ότι υπάρχει λάθος. Η Ένωση έχει ξεχάσει να παίρνει τέτοια παιχνίδια ενώ και η αμυντική της λειτουργία είναι επιρρεπής στο λάθος. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς από την άλλη έχει δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο στα ντέρμπι, είναι ένα σύνολο με ομοιογένεια και θεωρώ ότι θα καταφέρει να αποσπάσει έστω την ισοπαλία. Το combo Χ2 & over 1,5 στο 2.70 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
16:00
Βενέτσια - Μπολόνια
2
2.35
BET: 15 units
Combo
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Χ2 & over 1,5
2.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις