«Κλειδώνει» την Ευρώπη η Γουέστ Χαμ

«Κλειδώνει» την Ευρώπη η Γουέστ Χαμ

Δυάδα από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Γερμανίας έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση τριπλασιασμού.

Χαιρετώ τους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα και το κουπόνι περιλαμβάνει πολλές κρίσιμες αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη, καθώς βαδίζουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων. Πάμε όμως χωρίς πολλά λόγια να δούμε τα προγνωστικά που έχω ξεχωρίσει.

«Κλειδώνει» την Ευρώπη η Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ για Europa League

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Νόριτς με τη Γουέστ Χαμ. Πλάνα για τη νέα σεζόν άρχισαν να κάνουν ήδη οι γηπεδούχοι, οι οποίοι και μαθηματικά έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Βρίσκονται στην τελευταία θέση και σε κακό «φεγγάρι», καθώς έχουν τρεις σερί ήττες, ενώ στις δύο εξ’ αυτών δεν κατάφεραν ούτε καν να σκοράρουν. Διαδικαστικά λοιπόν τα τελευταία αυτά παιχνίδια, στα οποία θα χρησιμοποιηθούν και ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Έτσι το κίνητρο βρίσκεται στη μεριά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βρίσκονται στην έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference League, όμως καραδοκεί η Γουλβς που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω με αγώνα λιγότερο. Υπό προϋποθέσεις όμως μπορεί να ανέβει και στην έκτη θέση που δίνει εισιτήριο για το Europa League, στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έξι βαθμούς διαφορά, αλλά με αγώνα περισσότερο. Έτσι μετά από τις δύο τελευταίες ήττες που έκανε με Τσέλσι και Άρσεναλ, της δίνεται η ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Με βάση όλα τα παραπάνω θα κρατήσω το διπλό σε απόδοση 1.78 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Γερμανίας

Θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Στουτγκάρδη. Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι την πρωταθλήτρια γηπεδούχο, η οποία προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Μάιντζ με 3-1 και έτσι θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μπροστά στο κοινό της, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση. Έχει αποδείξει ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο και αυτό αναμένω να κάνει και σήμερα. Προέρχεται από νίκες με μεγάλα σκορ στα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της και θα προσπαθήσει να κλείσει τη σεζόν με ανάλογη εμφάνιση. Ενδεικτικά τα τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της εμφάνισαν over 3,5 και αναμένω να συμβεί κάτι ανάλογο και σήμερα.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Η Στουτγάρδη από την άλλη βρίσκεται στην 16η θέση που οδηγεί σε αγώνα play-out για την παραμονή με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας και έχει αμυδρές μαθηματικές ελπίδες να ανέβει στη 15η θέση που δίνει σωτηρία. Ακολουθεί όμως με μόλις δύο βαθμούς διαφορά η Μπίλεφελντ, η οποία αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται απευθείας. Έτσι θα προσπαθήσει σήμερα και την επόμενη αγωνιστική να πάρει ό,τι μπορέσει για να βρεθεί έστω στα play-out και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία παραμονής στην κατηγορία.

Δυνατή στην έδρα της από τη μία η Μπάγερν, κίνητρο για σωτηρία η Στουτγκάρδη, οπότε δεν αναμένεται να κλειστεί πίσω και έτσι περιμένω ανοιχτή αναμέτρηση, γι’ αυτό και η επιλογή μου θα είναι το over 3,5 goals σε απόδοση 1.71 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 3.04
16:00
Νόριτς - Γουέστ Χαμ
2
1.78
18:30
Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη
Over 3,5
1.71
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις