Σκοράρουν στο Μαρούσι, νίκη επιτέλους ο ΠΑΟΚ

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήλη Κυριακής με επιλογές από 1.98 έως και 2.10 σε Μαδρίτη και Ιωάννινα, μέσω Αθηνών.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Καλοπλήρωσε μεσοβδόμαδα η πρόκριση της Ρεάλ και ας μας χάλασε το απόλυτο ο Μπενζεμά, ο οποίος σκόραρε στην παράταση και όχι στην κανονική διάρκεια ώστε να πληρωθούμε. Προχωράμε σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος σε Ισπανία και Ελλάδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει και ξεμπερδεύει

Ξεκινάμε από την Ισπανία, όπου σε ένα προάστιο της Μαδρίτης η Χετάφε υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ισόπαλοι με 0-0 ήρθαν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση με την Μπέτις, έφτασαν του 36 πόντους, όμως η σωτηρία μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί. Χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι, μετράνε τρία σερί ματς χωρίς ήττα. Ισοπαλία και για αυτούς, αλλά με γκολ στο 1-1 με την Σοσιεδάδ, σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα στο τέλος να κάτσει είτε δεξιά, είτε αριστερά.

Με νίκη η Χετάφε, αποβάλει το άγχος και αποκλείει κάθε ενδεχόμενο μπλεξίματος, τώρα στα τελειώματα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κακές σχέσεις, για κάποιους ακόμα και αυτό είναι παράγοντας στην επιλογή τους. Με τον άσο θα πάμε που διπλασιάζει στη Winmasters.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Έχει γκολ στο ΟΑΚΑ

Στην Ελλάδα, τα play off μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και πλέον κάθε αγώνας έχει την σημασία του. Ντέρμπι στην Αθήνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αμφότεροι θέλουν νίκη. Από το 1-1 της Τούμπας προέρχεται η ΑΕΚ, σε παιχνίδι που η νίκη ήταν must, όμως για ακόμα μια φορά τη σταμάτησε ο κακός της δαίμονας, ΠΑΟΚ. Στενά τα περιθώρια, για την Ένωση που αν δεν πάρει νίκη ούτε σήμερα, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Στον Παναθηναϊκό, έδωσαν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα τους, νικώντας και τον Άρη με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίχτες, λόγω της ανόητης αποβολή του Καμαρά. Αήττητο σερί δέκα αγώνων για τους «πράσινους» σε όλες τις διοργανώσεις, οι οποίοι, έχουν και στο πίσω μέρος του μυαλού τους, τον τελικό της 21ης Μαΐου, με τον ΠΑΟΚ.

Υπό πίεση η ΑΕΚ, θέλοντας πάση θυσία νίκη, από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι σε φόρμα. Τα γκολ διπλασιάζουν και είναι μια καλή επιλογή, αφού η ΑΕΚ και σκοράρει, όμως δέχεται και εύκολα γκολ. Αμφίτερμα στο 2.03 από την Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Υ.Γ. Νωρίτερα στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ, που αγνοεί εδώ και καρό την νίκη, αγωνίζεται με απουσίες απέναντι στον πάντα αξιόλογο και μαχητικό ΠΑΣ. Πιστεύω ότι η θέληση για νίκη και η ανάγκη που έχει ο «σικέφαλος του βορρά» για να μην μπλέξει, θα του δώσει εύκολα ή δύσκολα την νίκη.

Μονό
15:00
Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο
1
2.10
BET: 30 units
Μονό
18:00
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
2
1.98
BET: 11 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.03
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις