Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 8/5) – Όλα κρέμονται σε μια κλωστή

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 8/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 8/5) - Όλα κρέμονται σε μια κλωστή

Άρσεναλ – Λιντς (16:00): Για τα καλά σε μπελάδες έχει μπει η Λιντς, η οποία θέλει βαθμούς για να σιγουρέψει την παρουσία της στη Premier. Η Άρσεναλ έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει εάν ηττηθεί η Τότεναμ. Ξεκάθαρο το διπλό κίνητρο, με ξεκάθαρο επίσης και το φαβορί. Δεν νομίζω να πετάξει λευκή πετσέτα η Λιντς. Τίμιο το αμφίτερμα στο 1.71 στην Betshop.

Λέστερ – Έβερτον (16:00): Ότι δεν πέτυχε όλη τη χρονιά θέλει να πετύχει στο φινάλε η Έβερτον. Πολύ κοντά πλέον στη σωτηρία, όλα είναι αποκλειστικά στο χέρι της. Η Λέστερ μετά και τον αποκλεισμό από τη Ρόμα, μένει και επίσημα παντελώς αδιάφορη. Δύσκολο το παιχνίδι, αλλά το must win της Έβερτον στο 2.75 στο Pamestoixima.gr, έχει αξία.

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη (17:15): Μεγάλο παιχνίδι στο «Θεράμικα», με την Βιγιαρεάλ να είναι αυτή που καίγεται για θετικό αποτέλεσμα. Η Σεβίλλη περισσότερο για λόγους γοήτρου θα το παλέψει, αφού βαθμολογικά έχει καθαρίσει το τοπίο. Καθαρά βάσει κινήτρου και πρόσφατης εικόνας της Βιγιαρεάλ πάω στο καλοπληρωμένο άσο στο 2.40 στην Betshop.

Σαλερνιτάνα – Κάλιαρι (19:00): Βίοι αντίθετοι το τελευταίο διάστημα για τις δύο ομάδες. Η Σαλερνιτάνα έδειξε ότι θέλει διακαώς την παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με τη Κάλιαρι, που δεν σηκώνει κεφάλι ούτε την ύστατη στιγμή. Ματς κυριολεκτικά ο θάνατος σου  η ζωή μου, με την ποδοσφαιρική λογική να λέει ότι η παθιασμένη Σαλερνιτάνα, θα τα καταφέρει. Δίκαιος ο άσος στο 2.40 στη Winmasters.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19:30): Μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει κατά πολύ την τρίτη θέση στη Super League. Κάκιστη η ΑΕΚ στα ντέρμπι φέτος, τρομερά φορμαρισμένος εκ νέου ο Παναθηναϊκός. Ερώτημα αν θα κρατήσει τη δυναμική του εκτός έδρας, αλλά oι τιμές καθαρού φαβορί στην ΑΕΚ μας ωθούν στη κόντρα. Το Χ2 σε απόδοση 1.71 στη Novibet.

Λειψία – Άουγκσμπουργκ (20:30): Δεν τελειώνει καλά η σεζόν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τη Ρέιντζερς στο Europa League. Ταυτόχρονα προσπαθούν να φτάσουν στην τέταρτη θέση που δίνει το εισιτήριο για το Champions League, αλλά δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι τους. Η Άουγκσμπουργκ με αυτά και με ‘κείνα, είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά δύσκολα θα κινδυνέψει. Δύσκολα θα στραβοπατήσει και εδώ η Λειψία. Άσος από ημίχρονο στο 1.75 στη Winmasters.

Άρης – Ολυμπιακός (21:00): Ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Βικελίδης», με τον Άρη να καίγεται για το τρίποντο. Άλλη ομάδα θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια του. Ιντριγκάρει ο άσος στα επίπεδα που κυμαίνεται, αλλά καθαρά στοιχηματικά δεν υπάρχει αξία. Προτιμούμε σε επίπεδα fun bet να ψάξουμε το οver σε τιμές 2.45 στο Pamestoixima.gr.

Βερόνα – Μίλαν (21:45): Μεγάλο ερώτημα αν θα καταφέρει η Μίλαν να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Με το πάθος και το ποδόσφαιρο που παίζει, η λογική λέει ναι. Η Βερόνα είναι ζημιάρα ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρα χωρίς στόχους και παίζει αποκλειστικά για το γόητρο. Η Μίλαν ξέρει και το αποτέλεσμα της Ίντερ, οπότε η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας πλέον. Οκ το διπλό στο 1.75 στη Novibet.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Το παραδοσιακό ντέρμπι της Μαδρίτης, με το κίνητρο να είναι με τη μεριά των «ροχιμπλάνκος». Η Ρεάλ έρχεται με ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στη Σίτι και τη παρουσία σε ακόμη ένα τελικό Champions League. Πραγματικά αίνιγμα το πως θα προσεγγίσει ο Σιμεόνε την αναμέτρηση, αλλά σε στοιχηματικά επίπεδα το Χ στο ημίχρονο έχει αξία με βάση τη πρόσφατη παράδοση. Στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις