Με την έδρα στο Μαϊάμι, σύμμαχος ο καιρός για το Τορόντο

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Συνέχεια με τρεις επιλογές από την MLB δίνει ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές που φτάνουν το 2.51.

Καλημέρα σε όλους. Περίεργη μέρα η χθεσινή, καθώς ο Πνίνι και η Ουλμ μας απογοήτευσαν, ενώ ο παικταράς Μονέκε και οι 76ερς έκαναν το καθήκον τους. Σήμερα στα προγνωστικά μπέιζμπολ θα ασχοληθούμε με τα χθεσινά παιχνίδια που αναβλήθηκαν λόγω καιρού στην MLB. Εδώ θα πρέπει να σας ενημερώσω, για όποιον δεν γνωρίζει, ότι οι αγώνες που αναβάλλονται γίνονται την επόμενη μέρα αλλά λήγουν στα 7 inning αντί για 9 που είναι κανονικά (σαν να λήγει ένας αγώνας ποδοσφαίρου στο 70′ αντί για το 90′). Ακόμη, σαν ανάλυση θα δείτε ακριβώς την ίδια με τη χθεσινή.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Γιάνκις vs Ρέιντζερς

Οι πρωτοπόροι της MLB Γιάνκις (18-7) έχασαν μετά από έντεκα σερί νίκες. Ηττήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς από τους Μπλου Τζέις με 1-2. Σήμερα θα ξεκινήσει σαν pitcher ο Γκέριτ Κόουλ ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε, καθώς έδωσε σε 6 inning 0 run και πέτυχε 6 strike out! Από την άλλη, οι Ρέιντζερς (10-14) ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας πετυχαίνοντας τέσσερις σερί νίκες. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Γκλεν Όττο ο οποίος ήταν κάκιστος στο τελευταίο του παιχνίδι.

Ευκαιρία να ξαναχτίσουν σερί οι Γιάνκις καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η νίκη των γηπεδούχων θα μπει στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Με την έδρα στο Μαϊάμι, σύμμαχος ο καιρός για το Τορόντο

Γκάρντιανς vs Μπλου Τζέις

Δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Οι Γκάρντιανς (12-13) τα ξημερώματα κέρδισαν τους Μπλου Τζέις (16-11) με 6-5 εκμεταλλευόμενοι τα πρώτα 5 inning και το κακό παιχνίδι του Μπέριος. Σήμερα θα ξεκινήσει για την ομάδα του Κλίβελαντ ο Σέιν Μπίμπερ που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ενδεικτικά, στο τελευταίο του παιχνίδι δεν έδωσε κανένα run σε 7 inning που αγωνίστηκε. Από την άλλη, οι Μπλου Τζέις θα ξεκινήσουν τον Κέβιν Γκάουσμαν ο οποίος μέχρι στιγμής, μαζί με τον Σοχαέι Οχτάνι, είναι οι καλύτεροι pitcher της κατηγορίας.

Οι Μπλου Τζέις είδαν μετά από καιρό τον Γκερέρο να σημειώνει home run. Ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να ξαναμπούν στις θέσεις της οχτάδας καθώς, μην ξεχνάμε ότι με τον Γκάουσμαν στο ανάχωμα δεν έχουν χάσει φέτος. Η απόδοση του διπλού είναι δελεαστική.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Πάδρες vs Μάρλινς

Τρίτο παιχνίδι της σειράς. Χθες κέρδισαν εκ νέου οι Πάδρες (18-9) τους Μάρλινς (12-14)  με 3-2. Σήμερα θα ξεκινήσει ένας μέτριος pitcher, ο Σον Μαναέα, ο οποίος στο τελευταίο του παιχνίδι έδωσε 4 run σε 6.2 inning που αγωνίστηκε. Από την άλλη, οι Μάρλινς θα ξεκινήσουν με τον Πάμπλο Λόπεζ που είναι καλός pitcher αλλά στο τελευταίο του παιχνίδι αντικαταστάθηκε νωρίς.

Οι Μάρλινς παίζουν εξαιρετικά και σίγουρα το σερί έξι ηττών που έχουν δεν θα αργήσει να σπάσει. Οι Πάδρες αν και σταθεροί σαν ομάδα, πάντα σε σειρές κάνουν μία ήττα. Γιατί όχι αυτή η ήττα να μην γίνει σήμερα; Το διπλό των Μάρλινς θα μπει στα προγνωστικά μπέιζμπολ. 

Δυάδα απόδοσης 2.51
20:05
Γιάνκις - Ρέιντζερς
1
1.45
21:10
Γκάρντιανς - Μπλου Τζέις
2
1.73
BET: 10 units
Μονό
21:10
Γκάρντιανς - Μπλου Τζέις
2 (-1,5)
2.50
BET: 10 units
Μονό
03:40
Πάδρες - Μάρλινς
2
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις