Η μέρα της κρίσης…

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Νις και Ναντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του γαλλικού κυπέλλου. «Κλειδώνει» την πρώτη θέση η Τουλούζ.

Ραντεβού με την ιστορία

Ώρα τελικού σήμερα στη Γαλλία με τις Νις και Ναντ να βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία για την κατάκτηση ενός τροπαίου μετά από πολλά χρόνια. Ασφαλώς το μάτι μας στρέφεται και στην προτελευταία αγωνιστική της Ligue 2 όπου οι μάχες για τη δεύτερη θέση αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού μαίνονται. Πάμε λοιπόν να δούμε τι προκύπτει από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στη Γαλλία…

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα σε Νις και Ναντ.

Αμφότερες έχουν πάνω από 20 χρόνια να φτάσουν ως τον τελικό του κυπέλλου (τελευταίος τελικός της Νις το ’97, τελευταίος της Ναντ το ’00). Ο σημερινός θα είναι ο τέταρτος τελικός στην ιστορία της Νις η οποία μετρά τρεις κατακτήσεις (’52,’54,’97), τελικός νούμερο οκτώ για τη Ναντ που επίσης έχει σηκώσει την κούπα τρεις φορές (’79, ’99 και ’00)

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Σε επίπεδο προπονητών, ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έχει βρεθεί ποτέ στον τελικό του κυπέλλου ως τεχνικός (μόνο ως παίκτης της Μαρσέιγ το 86/87, ήττα με 2-0 από Μπορντό), έχει όμως κατακτήσει το Coupe de la Ligue (Λιγκ Καπ) τη σεζόν 12/13 με τη Σεντ Ετιέν. Αντίθετα ο Αντουάν Κομπουαρέ έχει καταφέρει να κατακτήσει μια φορά το κύπελλο (σεζόν 9/10 με την Παρί Σεν Ζερμέν) με την οποία βρέθηκε στον τελικό και την αμέσως επόμενη χρονιά όπου ηττήθηκε με 0-1 από την Λιλ.

Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες διαφέρουν αρκετά. Πιο ποιοτική και πιο «σφιχτή» ομάδα η Νις (κορυφαία άμυνα της Ligue 1 με 29 γκολ παθητικό), πιο «χαλαρή» και με πιο «ανοιχτά» παιχνίδια η Ναντ που σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία.

Νικήτρια και στα δύο φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος η Νις (0-2 στη Ναντ, 2-1 στη Νίκαια) ενώ συνολικά οι «αετοί» έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία 11 με αντίπαλο τη Ναντ μέσα έξω (7-3-1, τέσσερεις συνεχόμενες νίκες μετρά η Νις).

Ναι μεν φαβορί η Νις όμως το ματς είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι δείχνει το 2.10 του άσσου. Το διακύβευμα είναι μεγάλο, δύσκολα θα δούμε υψηλό ρυθμό από νωρίς. Με βάση τη λογική λοιπόν η πρώτη επιλογή από τον τελικό, να σημειωθεί το πρώτο τέρμα μετά το 28′. Για δεύτερη επιλογή θα πάμε με το anytime score 1-1 ενώ θα πάρουμε ως fun bet και την κατάκτηση του τροπαίου από τη Νις στα πέναλτι.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από Ligue 2

Στα της Ligue 2 τώρα, θα σταθούμε αρχικά στο Ντιζόν – Νανσί. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι με τη Ντιζόν να έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την παραμονή της και τη Νανσί να είναι πλέον και μαθηματικά πεσμένη μετά τα όσα έγιναν στο ματς με την Κεβιγί (το παιχνίδι διεκόπη οριστικά με το σκορ στο 0-3, κατοχυρώθηκε εν τέλει στην Κεβιγί). Δύσκολα θα βρει όρεξη για μπάλα η Νανσί, τελευταίο εντός για τη Ντιζόν που είναι ούτως ή άλλως ανώτερη ομάδα, ο άσσος γύρω στο 1,90 μπαίνει σίγουρα στις επιλογές μας ακόμα και μαζί με over 1,5. Στο 2,85 να σκοράρει ο φορμαρισμένος Ντόμπρε των γηπεδούχων.

Βολική ισοπαλία μοιάζει το Μπαστιά – Ροντέ. Οι γηπεδούχοι με έναν βαθμό εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους ενώ δεν υπάρχει πλέον και το κίνητρο της διατήρησης του αήττητου της έδρας (το «έσπασε» η Γκινγκάμπ). Βολεύεται με τον βαθμό και η Ροντέ ειδικά αν την ίδια ώρα δεν κερδίζουν Κεβιγί (παίζει στην αδιάφορη Καέν) και Βαλενσιέν (υποδέχεται τη Σοσό). Άλλωστε η Μπαστιά είναι η δεύτερη ομάδα σε ισοπαλίες στη Ligue 2 (16 συνολικά, οι 12 εντός Κορσικής) ενώ και η Ροντέ έχει φέτος 13. Στο 3,25 το Χ, θα μπει στις επιλογές μας.

Γιορτινή αναμένεται η ατμόσφαιρα στο Τουλούζ – Νιμ. Οι «βιόλα» έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια, με νίκη σήμερα «κλειδώνουν» και τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη φετινή Ligue 2. Τελευταίο εντός της σεζόν, αδιάφορη η Νιμ από την άλλη η οποία ενδεχομένως να μη θελήσει να χαλάσει το «πάρτυ» των γηπεδούχων. Καμία αξία βέβαια ο άσσος από μόνος του, θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω προσθέτοντας το αμφίτερμα. Αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ και σήμερα ο Οναϊβού (εκτός αποστολής ο Χίλεϊ), στο 2,75 να βρει δίχτυα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
20:00
Ντιζόν - Νανσί
1 & over 1,5
2.22
BET: 40 units
Σκόρερ
20:00
Ντιζόν - Νανσί
Γκολ Ντόμπρε (Ντιζόν)
2.85
BET: 5 units
Μονό
20:00
Μπαστιά - Ροντέ
Χ
3.25
BET: 7 units
Μονό
20:00
Τουλούζ - Νιμ
1 & goal/goal
3.00
BET: 7 units
Σκόρερ
20:00
Τουλούζ - Νιμ
Γκολ Οναϊβού (Τουλούζ)
2.75
BET: 7 units
Ειδικό
22:00
Νις - Ναντ
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.02
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Νις - Ναντ
Anytime score: 1-1
2.50
BET: 5 units
Fun bet
22:00
Νις - Ναντ
Νις στα πέναλτι
11.50
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις